arkadaşlar yokmu telefunken televisyoınlar hakkında bilgisi olan yardımcı olursanız sevinirim
mağaza doldursun diye üretilen bu tv nin hangi özelliklerini beğendiğinizi belirtebilirseniz belki daha çok yardımcı olabiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: aragornn
arkadaşlar yokmu telefunken televisyoınlar hakkında bilgisi olan yardımcı olursanız sevinirim
72 düz ekran olması ve ayrıca gerçekten ince tasarımlı bir tv olması ve en önemliside fiyatının 550 lira olması bu fiyata önerebileceğiniz başka bir tv varsa bu özelliklerde beni bilgilendirirseniz sevinirim kaldıkı 1000ytl verip 26" bir lcd tv almaktansa 550 liraya bunu almayı tercih ediyorum.
BEnce gayet şık gorunuyor . . . ve ekran ebatlarıda gercekten guzel yani o fiyata
arkadaşım,
bu tv lerde genelde geometri sorunu çıkar, tüplü tv bakacaksanız bazı arkadaşlar migroslarda sony 100hz 72 ekran 29cs60 600küsur rakamlara 12 taksit ile gördüklerini söylüyorlardı. eğer bunu da bulamazsanız Philips lere bakın derim.
Gerçek düşüncemi söylüyeyim,beş para etmez,türkiyede tv alıncakasa oda zor durumda kalınmışsa sadece vestel gerisi kalitesizdir,parayı sokağa atacak zenginseniz bilemem.
bu tvlerde genelde geometri sorunu çıkar derken daha da açarmısn açıkcası telefunken almak istememin nedeni bir fiyatı ikincisi ise evde kullandığım 2 tvninde telefunken olması eski tüplülerden ve 2sininde halen hiçbir problem olmadan çalışması 20 yıllık tvler o yüzden düşünüyorumi ayrıca philips ve sonylerin 72 ekranları daha kaba arkası daha kalın duruyor ve fiyatları 700 civarında bu yüzden bu fiyata bu telefunlen uygun geldi.
arkadaşım, bu tv lerin teknolojisi samsung dur. samsung larda da bu problem sık sık yaşanmaktadır. Görüntüler kenarlardan iç bükey oluşmaktadır. Bunun yanı sıra 20 yıl içinde çok şey değişti. telefunken markası bosch a aittir. Bosch ise elektronik değil beyaz eşya üreticisidir. Bu tv ler bir bakıma montaj tv lerdir. Teknolojinin en geri kalmışını kullanır. Siemens, Profilo, Telefunlen hepsi aynıdır. Görüntü kaliteleri vasatın altındadır. İlle de alacaksanız profiloya da bakınız fiyat daha da ucuz olabilir. Markanın geçmişine aldanmayınız.
quote:
bu tvlerde genelde geometri sorunu çıkar derken daha da açarmısn açıkcası telefunken almak istememin nedeni bir fiyatı ikincisi ise evde kullandığım 2 tvninde telefunken olması eski tüplülerden ve 2sininde halen hiçbir problem olmadan çalışması 20 yıllık tvler o yüzden düşünüyorumi ayrıca philips ve sonylerin 72 ekranları daha kaba arkası daha kalın duruyor ve fiyatları 700 civarında bu yüzden bu fiyata bu telefunlen uygun geldi.
verdiğiniz bilgiler için teşşekürler verdiğim fiyata görüntü kalitesi çok iyi veya çözünürlüğü çok yüksek bir tv alamıycağımı bende biliorum o yüzden beni biraz idare edebilecek eski kullandığım televizyonlardan biraz daha iyi olan bir tv ye ihtiyacım var. eger gercekten iyi kalitede bişey istesem hiç düşünmeden gider sonynin önerdiğiniz ürününü alırım ama şimdiliik beni idare eder die düşünüyorum ve çok az araştırdığım kadarıyla bu ürün profioladan daha ucuza gelior.
Bence bu fiyat için oldukça iyi.Bu parayı SEG/Vestel gibi tvlere vermektense Profilo'ya vermek daha mantıklı.Ben olsam ben de alırdım.Alternatif olarak Sony'nin migrostaki tvsi de olabilir.
yalnız arkadaşım bu ürün dikkat edersen profilo deil telefunken bu iki marka arasında çokmu fark var peki ben o kadar olduğunu düşünmüyorum sonuçta fiyatları aşşağı yukkarı aynı ve nerdeyse aynı teknoloji
quote:
yalnız arkadaşım bu ürün dikkat edersen profilo deil telefunken bu iki marka arasında çokmu fark var peki ben o kadar olduğunu düşünmüyorum sonuçta fiyatları aşşağı yukkarı aynı ve nerdeyse aynı teknoloji
Ya arkadaşım telefunken diye tv yok artık adı var kendi yok ,saba,profilo,telefunken,siemens hepside aynı kötülüktedir çünkü yerli montaj,alıpta başına iş çıkarma.
arkadaşım, kusura bakma , bu konuda bilgi sahibi olmadağınızı unutup daha ayrıntılı yazmadım. Bosch-Siemens-profilo Türkiye de BSH grubuna aittir. yani ürünler aynı. markalar kodlar farklı. aynı arçelik-beko gibi. istisnai olarak markaların hedef kitlelerine göre bazı özel modeller çıkabiliyor. Ama bu TV grubunu pek karsamıyor.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bigmaster077
arkadaşım, kusura bakma , bu konuda bilgi sahibi olmadağınızı unutup daha ayrıntılı yazmadım. Bosch-Siemens-profilo Türkiye de BSH grubuna aittir. yani ürünler aynı. markalar kodlar farklı. aynı arçelik-beko gibi. istisnai olarak markaların hedef kitlelerine göre bazı özel modeller çıkabiliyor. Ama bu TV grubunu pek karsamıyor.
Yalnız elektronik grubunun beyaz eşya ile bir ilgisi yok.Sadece dağıtıldığı/satıldığı yerler aynı.Telefunken-Siemens-Saba-Profilo-Condor vs vs hepsi Profilo-Telra grubuna ait ürünlerdir ve sahibi BSH değil Jak Kamhi'dir.(Profilo holding) Bence öyle abartılacak bir ürün değil.Ama SEG ve Vestel'e göre daha iyi.Yani Vestel-SEG slim tv alınacağına Profilo almak daha iyi. Profilo LCD tvlerde çok geride kaldı ama tüplülerde fena değil.
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler gerçekten hiç bilgim olmayan bir konuydu biraz daha araştırma yapıp uygun fiyata sony veya philips bulamassam bu fiyata bu ürünü düşünürüm çok teşekkürler
şok, tansaş, migroslarda 72 ekran 100 Hz sony cs60e 650/10 taksit eğer illa tüplü televizyon alacam diyorsanız bunu düşünün. ama bu parayı verdikten sonra 1000 ytl ye 82 ekran bi lcd daha şık olur. marka toshiba olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme