Şimdi Ara

Arkadaşlar tıp gelmez diyor hocalar sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Obp 89
    Mat 61 (uzayi felan yanlis saydim)
    Fizik 15
    Kimya 28.75
    Biyoloji 22.50 tip olsun da neresi olursa olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanqLes21 -- 19 Haziran 2017; 3:29:0 >

• 17k
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 19 Haziran 2017; 17:41:47 >
  • Neye gore diyorsunuz ki aga 30 yillik hoca soyleyemiyor 19.1 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanqLes21

Neye gore diyorsunuz ki aga 30 yillik hoca soyleyemiyor 19.1 i

Sonuc aciklaninca beni etiketle :)
  • Sıralamanı korursun ya da 15k olur gibi gelebilir bence
  • oymakus kullanıcısına yanıt
    Abicim ben sana hayir 19.1 gelmez diyorum sen neye gore hesapladin bana neden soyle acikla ben de anliyim hak veriyim
  • quote:

Abicim ben sana hayir 19.1 gelmez diyorum sen neye gore hesapladin bana neden soyle acikla ben de anliyim hak veriyim

Tahmin iste neyini aciklayayim. Fizik batik biyo normal kimya zaten kolaydi kimyaya guvenme en iyi ihtimal 17 k olur ucu ucuna kacar diyorum. Insallah girersin ben yanilirim yani. Tahmin sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

quote:

Tahmin iste neyini aciklayayim. Fizik batik biyo normal kimya zaten kolaydi kimyaya guvenme en iyi ihtimal 17 k olur ucu ucuna kacar diyorum. Insallah girersin ben yanilirim yani. Tahmin sadece.

İnsallah sagol
  • Millet neye göre gelmez diyor anlamadım.Mat iyi zaten fizik düşük sadece ama çok geri atmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Millet neye göre gelmez diyor anlamadım.Mat iyi zaten fizik düşük sadece ama çok geri atmaz bence

Bence de 2016 ya gore bile 13 bin geliyor ondan dahami kolaydi bu sinav genel olarak
  • 14-15 lere gerilersin en fazla ama bence sıralamanı korur ya da 12k filan olur
  • bu netlerede gelmeyecekse kime gelecek tıp allasen 10k olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekersiz_kahve

bu netlerede gelmeyecekse kime gelecek tıp allasen 10k olursun.

Fen basitti ya ondan öyle diyorlar be hocam
  • BojanqLes21 B kullanıcısına yanıt
    fen basit değildi bence son 6 yılın bütün çıkmış sorularını deneme seklinde çözmüştüm. sınavda da sanki onlardan biri varmış gibi geldi ösym zaten fende hiç uç noktalara çıkmıyor matematik gibi kasmıyor. gecen senenin fenine zor diyenler bu seninkine kolay diyor anlamıyorum cidden ne farkı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekersiz_kahve

fen basit değildi bence son 6 yılın bütün çıkmış sorularını deneme seklinde çözmüştüm. sınavda da sanki onlardan biri varmış gibi geldi ösym zaten fende hiç uç noktalara çıkmıyor matematik gibi kasmıyor. gecen senenin fenine zor diyenler bu seninkine kolay diyor anlamıyorum cidden ne farkı vardı

Anladim reis 2016 dan kotu gelmez diyosun ins be sen de hedefine ulasirsin ins
  • bence gelir ama sonuçlara kadar kesin bir şey söylemek zor tam sınır sıralama
  • Hem soruyorsunuz hem neye göre diyorsunuz yav kardeşim neden soruyorsunuz ozaman lol
  • 10k-13k arası gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: momolu

Hem soruyorsunuz hem neye göre diyorsunuz yav kardeşim neden soruyorsunuz ozaman lol

Kardesim adam 19.1 diyor bu mantik ne diyorum ki zaten baska sayfada gordum konustuk ben salliyorum dedi ole sallama tipleri ortaya cikarabilmek icin olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanqLes21 -- 19 Haziran 2017; 11:32:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.