Bildirim
Arkadaşlar tıp gelmez diyor hocalar sizce?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
17k -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 19 Haziran 2017; 17:41:47 > -
Neye gore diyorsunuz ki aga 30 yillik hoca soyleyemiyor 19.1 i -
quote:
Orijinalden alıntı: BojanqLes21
Neye gore diyorsunuz ki aga 30 yillik hoca soyleyemiyor 19.1 i
Sonuc aciklaninca beni etiketle :) -
Sıralamanı korursun ya da 15k olur gibi gelebilir bence -
Abicim ben sana hayir 19.1 gelmez diyorum sen neye gore hesapladin bana neden soyle acikla ben de anliyim hak veriyim -
quote:
Abicim ben sana hayir 19.1 gelmez diyorum sen neye gore hesapladin bana neden soyle acikla ben de anliyim hak veriyim
Tahmin iste neyini aciklayayim. Fizik batik biyo normal kimya zaten kolaydi kimyaya guvenme en iyi ihtimal 17 k olur ucu ucuna kacar diyorum. Insallah girersin ben yanilirim yani. Tahmin sadece. -
quote:
Orijinalden alıntı: oymakus
quote:
Abicim ben sana hayir 19.1 gelmez diyorum sen neye gore hesapladin bana neden soyle acikla ben de anliyim hak veriyim
Tahmin iste neyini aciklayayim. Fizik batik biyo normal kimya zaten kolaydi kimyaya guvenme en iyi ihtimal 17 k olur ucu ucuna kacar diyorum. Insallah girersin ben yanilirim yani. Tahmin sadece.
İnsallah sagol -
Millet neye göre gelmez diyor anlamadım.Mat iyi zaten fizik düşük sadece ama çok geri atmaz bence -
quote:
Orijinalden alıntı: IntelligentDesign
Millet neye göre gelmez diyor anlamadım.Mat iyi zaten fizik düşük sadece ama çok geri atmaz bence
Bence de 2016 ya gore bile 13 bin geliyor ondan dahami kolaydi bu sinav genel olarak -
14-15 lere gerilersin en fazla ama bence sıralamanı korur ya da 12k filan olur -
bu netlerede gelmeyecekse kime gelecek tıp allasen 10k olursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: şekersiz_kahve
bu netlerede gelmeyecekse kime gelecek tıp allasen 10k olursun.
Fen basitti ya ondan öyle diyorlar be hocam -
fen basit değildi bence son 6 yılın bütün çıkmış sorularını deneme seklinde çözmüştüm. sınavda da sanki onlardan biri varmış gibi geldi ösym zaten fende hiç uç noktalara çıkmıyor matematik gibi kasmıyor. gecen senenin fenine zor diyenler bu seninkine kolay diyor anlamıyorum cidden ne farkı vardı -
quote:
Orijinalden alıntı: şekersiz_kahve
fen basit değildi bence son 6 yılın bütün çıkmış sorularını deneme seklinde çözmüştüm. sınavda da sanki onlardan biri varmış gibi geldi ösym zaten fende hiç uç noktalara çıkmıyor matematik gibi kasmıyor. gecen senenin fenine zor diyenler bu seninkine kolay diyor anlamıyorum cidden ne farkı vardı
Anladim reis 2016 dan kotu gelmez diyosun ins be sen de hedefine ulasirsin ins -
bence gelir ama sonuçlara kadar kesin bir şey söylemek zor tam sınır sıralama -
Hem soruyorsunuz hem neye göre diyorsunuz yav kardeşim neden soruyorsunuz ozaman lol -
10k-13k arası gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: momolu
Hem soruyorsunuz hem neye göre diyorsunuz yav kardeşim neden soruyorsunuz ozaman lol
Kardesim adam 19.1 diyor bu mantik ne diyorum ki zaten baska sayfada gordum konustuk ben salliyorum dedi ole sallama tipleri ortaya cikarabilmek icin olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanqLes21 -- 19 Haziran 2017; 11:32:48 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Millet neye göre gelmez diyor anlamadım.Mat iyi zaten fizik düşük sadece ama çok geri atmaz bence
|
Benzer içerikler
- ders çalışırken uyku gelmesi
- barış yayınları zor mu
- tekdüzelik ne demek
- ders çalışırken baş ağrısı
- vücutta damar atması
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X