Şimdi Ara

arkadaslar tv tuneri nerden bulabilirim veya satın alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tv tuneri nerden bulabilirim veya satın alabilirim
    yeni bir projeyle uğraşıyorum tv tuneri lazımhttp://www.rfcandy.biz/shop/images/fq916.pdf asıl aradığım bu tuner
    uv 916 veya fq 916 philipsin urettiği bir tuner ve ı2c protokolü kullanıyor

tsa 5511 veya 5522 entegresi olan tunerlerde işimi görür yardımlarınızı bekliyorum teşekkurler

• analog tv kartlarına bak örnek bi proje antrakta var.
  • karaköydeki selanik pabajından yararlanabilirsin
  • İkinci el TV kartı ara, 10-30 TL arası bulacaksın.
  • o projeye bakmıştım o bilgisayar tv kartı ile yapılmıştı çıkışında video veya fm ses çıkışı var ayrıca istediğim frekans bandında değil bu tyüzden tv tuner ve ıf çıkışı gerekli teşekkur ederim fikrin için
    quote:

Orjinalden alıntı: wanted0035

analog tv kartlarına bak örnek bi proje antrakta var.
  • tam olarak firma ismi verebilirmisin çünkü ben erzurumdayım istanbulu arastıramıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: demirel1943

karaköydeki selanik pabajından yararlanabilirsin
  • saol fikrin içn tv kartı çıkışı fm video ve ses bana am olması lazım bu yüzden tv tunerleri gerekli umarı bulabilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

İkinci el TV kartı ara, 10-30 TL arası bulacaksın.
  • analog uyu alıcıların tünerinde olması lazım
  • kardeş en pratik çözüm Erzurumdaki hurdacıları bir ziyaret et bizim burda eskiciler her pazar camımın dibinden bağırarak geçer ve hep arabalarında eski tv olur burdan göndermek kazançlı olsada ben sana gönderseydim keşke neyse işallah yardımcı olabilmişimdir
  • saol düşüncen için bir çok tv hurdasına baktım ama bulamamıştım fakat bir internet sitesinde buldum yardımcı olan arkadaslara teşekkur ederim saolun
    quote:

Orjinalden alıntı: tr-ex

kardeş en pratik çözüm Erzurumdaki hurdacıları bir ziyaret et bizim burda eskiciler her pazar camımın dibinden bağırarak geçer ve hep arabalarında eski tv olur burdan göndermek kazançlı olsada ben sana gönderseydim keşke neyse işallah yardımcı olabilmişimdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.