ßeyler ßu Ayakkabıyı Hiçbiyerde ßulamadım. ßiyerde ßuldum 0da 45 Numara. ßana 46 sı Lazım. ßilgisi 0lan, Yer Tawsiye Edebilecek ßiri War mı ? PUMA MOTORAZZO LT DUCATI 303454 http://www.sporfashion.com/?urun-4849-PUMA-MOTORAZZO-LT-DUCATI-303454.html
Ne diyon lan? ß harfinin b diye okunduğunu sanıyosan yanılıyosun 0 bir sayıdır harf değildir.Türkçe'de w yoktur.
quote:Orijinalden alıntı: Narwhal Ne diyon lan? ß harfinin b diye okunduğunu sanıyosan yanılıyosun 0 bir sayıdır harf değildir.Türkçe'de w yoktur. sayımıdır bilmemde harftir aynı zamanda 'ss' anlamına gelir almancada
Niye 0ranız ßuranız 0ynuyo ßen Anlamadım. Ne 0lmuş B Yerine ß Yapıosam ? Sadece ßi Klawye Alışkanlığı ! Niye ßana Tutuluyosunuz ? Niye Konuyu Saptırıyosunuzki Lawuklar ?
quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ Sadece B ye basmak yerine Algr+S yapmak gerçekten çok mantıklı. O yerine de 0 yapmak... Keyfim ßöyle ßuyuruyor ßirader ! Hayırdır ßi Sorun mu war ???
ayakkabının rengi kötü yav. simsihay iç karartıcı bir renki var. ben eskişehir boynerde görmüştüm ama üstünden bir sene geçti
quote:Orijinalden alıntı: LazFacTor quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ Sadece B ye basmak yerine Algr+S yapmak gerçekten çok mantıklı. O yerine de 0 yapmak... Keyfim ßöyle ßuyuruyor ßirader ! Hayırdır ßi Sorun mu war ??? hem suçlu, hem güçlü böyle olsa gerek
quote:Orijinalden alıntı: LazFacTor Niye 0ranız ßuranız 0ynuyo ßen Anlamadım. Ne 0lmuş B Yerine ß Yapıosam ? Sadece ßi Klawye Alışkanlığı ! Niye ßana Tutuluyosunuz ? Niye Konuyu Saptırıyosunuzki Lawuklar ? Bunları demekle çok kötü yaptın. Yıkım başlar az sonra.
quote:Orijinalden alıntı: Einstein ÇhoQ HvaLıSn qNq xDDDDD Kardeş şu avatarını değiştir gözünü seveyim.