Şimdi Ara

arkadaşlar ücretsiz web sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ücretsiz güzel yapabileceyim bir olay mümkünmü.mynet mysite hariç..
    yardımlarınızı bekliyorum

• Mümkün tabiki aç frontpageyi en basitinden yap siteni dah sonra forumda free hostlardan birini seç yükle siteni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eltun -- 26 Temmuz 2006; 20:26:32 >
  • çok teşekkürlerde frontpage de ben sayfaların içini yapamıyorum
  • Arkadaşım google amcada aratırsan bir sürü örnekleri var nasıl yapamıyorsun çabalayın biraz öğrenilir.
  • Evt var,epeyce alan da veren
    www.freewebtown.com
    ve bir de
    http://www.freewebhostingarea.com var ama buradan şu an sadece "seçtiğinisim.ueuo.com" olarak ücretsiz 200 mb alan alabiliyorsun.
    bir de burası var
    www.1500mb.com , buradan alacağın alan ise "seçtiğinisim.1500mb.com" şeklinde oluyor.
    -
    Hepsi de php , mysql v.s. destekli ve hatta ueuo.com'dan alırsan tek tıklama ile forum da açabiliyorsun "seçtiğinisim.ueuo.com/xforum" 'dan ulaşabiliyorsun ve phpbb oluyor.

• http://www.netlarus.com kişisel günlük gelistirebilirsin reklam yok süper kesin tavsiye ama domaini ii deil bu sekilhttp://www.netlarus.com/ismin
    eee daha sonra bu adresihttp://tr . cx ten ii bi domaine yonlendirilsin al sana sifir reklamsiz beleş bi sayfa

iii günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNSuRGeNTe -- 27 Temmuz 2006; 0:11:29 >

• www.tntforum.somee.com adresine gir bi bak kardeşim ücretsiz web sitesi dağıtımı yapılıyo Beğenirsen başvur.
  • nesta ücretsiz web oldu da bu webde bişeyler göremiyorum ben! bi açıklama yaparsan sevinirim!teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: nesta

www.tntforum.somee.com adresine gir bi bak kardeşim ücretsiz web sitesi dağıtımı yapılıyo Beğenirsen başvur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sınan_erdem

çok teşekkürlerde frontpage de ben sayfaların içini yapamıyorum

frontpage de yapamıyorda ağlıyosan hiç girme bu işe ya; yok onu yapamam yok bunu yapamam araştırın öğrenin yapın. Ben mi hazırlayıp veriyim sana töbe töbe
  • Sana tam linkini veriyorum oradan başvuru formunu doldur onlar sana gerekli bilgiyi verir aşşağıdaki linki tıklaTIKLA BURAYI
  • dw yi dene dicem ama sen daha bastan bırakıyon madem birşey yapmak istion arastır git derslerini indir ordan arastır yap bişiler kolay gelsin sana
    quote:

Orjinalden alıntı: sınan_erdem

çok teşekkürlerde frontpage de ben sayfaların içini yapamıyorum

• pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

Mümkün tabiki aç frontpageyi en basitinden yap siteni dah sonra forumda free hostlardan birini seç yükle siteni

frontpage yi nereden bulabilirim microsoft ta yok nette yok
  • vardı büssürü sita ama reklamlandılar
  • İstersen Ben Sana Portal veya Forum Kurabilirim funpic e
    tr.cx dan domain alırız.ilerde kendine ait bi domain almak istersen(O Zamana Kadar Öğrenirsin Zaten Bu İşleri)

Ancak Bir İsteğim Var.Siteme Üye Ol.Ara Sıra Konulara Teşekkür Et Yeter Haftada Bir Kezde Olsa + Sayfana Reklam Koymuyacağım.
    Portallardan:
    Php-Fison :www.phpfusion.gen.tr di heralde
    Php-Nuke : Çok KArmaşık
    Mk-Portal :Kurarım

veya internette gorduğun herhangibir scripti soyle yaparım yarın öğlen(Öğlenden Önce Cevap Yaz Bana)

Forumlardan:
    Vbulletin - Editlenmiş Hazırr Bir Tema+Lisans istiyor ama yinede kurarım(ilerde lisans alırsan iyi olur)
    Phpbb Yine Bir Tema ile
    Mybb -Kurabilirim İstersen
    Smf -Kurarımda Biraz Zaman Alır Tüm Ayarların Bitmesi
    Ipb -Lisans istiyor ama yinede kurarım(ilerde lisans alırsan iyi olur)

Yine Başka Bir İsteğin Varsa Açığım

enesersincelebi@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 8 Ağustos 2006; 23:26:16 >

• Herzamanki lafımla dönüyorum:

bedava domain+host baş ağırısı demektir

3-5 kuruşuna kıy.kafan kulağın rahat etsin.

aytınrılar için msn altta.

Buarada ben döüm ve sanırım eltun banlanmış.üzüldüm
  • arkadaşlar frontpage de bi site hazırladım bunu nasıl yayınlayabilirim ..
    yardımcı olursanız sevinirim
  • 77_alemci ilk önce yeni topik açmadğın için seni tebrik ederim

Hazırladğın sayfayı bi host alarak oraya upload ettikten sonra yayınlayabirsin.
    bunun için yapman gereken domain ve host almak.ayrıntılıar için msn i ekle görüşelim
  • arkadaşlar bu olayı açık açık anlatırsanız sevinirim

e-mail: y_ates45@hotmail.com
    yigit45@mynet.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.