Şimdi Ara

arkadaşlar ucuz ve güzel vebcam bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradaşlar ben ucuz ve güzel bir vebcam arıyordum sizdenbilen varsa söylesin(fiyatıda dahil)

• ben everest aldım 20$ +kdv ye görüntü kalitesi bayaa iyi.hem ışıklı.karanlık olunca otomatik olarak ışıkları yanıyo.tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 27 Şubat 2005, 1:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

ben everest aldım 20$ +kdv ye görüntü kalitesi bayaa iyi.hem ışıklı.karanlık olunca otomatik olarak ışıkları yanıyo.tavsiye ederim
    creative webcam vista
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzates

creative webcam vista

Alıntıları Göster
    kaç para
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelawman2273

kaç para

Alıntıları Göster
    apache ,codegen,olivetti hepsi aynı sayılır kendinden ışıklı fiyatı 18$+kdv fiyatına göre güzel görüntü kalitesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL_eXPerience

apache ,codegen,olivetti hepsi aynı sayılır kendinden ışıklı fiyatı 18$+kdv fiyatına göre güzel görüntü kalitesi var

Alıntıları Göster
    ben burda çok aradım ama bulamadım. apache awc55 16 dolar+ kdv falan. msnde bu kamerası olan biriyle görüştüm, hemde akşam vakti ancak muazzam bir görüntüsü vardı. bu fiyata gerçekten hayret ettiren bir görüntü. şiddetle tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulkiyeli

ben burda çok aradım ama bulamadım. apache awc55 16 dolar+ kdv falan. msnde bu kamerası olan biriyle görüştüm, hemde akşam vakti ancak muazzam bir görüntüsü vardı. bu fiyata gerçekten hayret ettiren bir görüntü. şiddetle tavsiye edilir.

Alıntıları Göster
    olivetti 20 milyona aldım.. tümleşik mikrofonu var. focus ayarı var.. gerçekten çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F

olivetti 20 milyona aldım.. tümleşik mikrofonu var. focus ayarı var.. gerçekten çok iyi.

Alıntıları Göster
    olivetti çok iyi..
  • creatıve derım ben
  • creative lerede ışık problemi var pahalı modellerindede aynı. hız çözünürlük vs. iyi gün ışığında süper ama evde ampul ışıgında rezil
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL_eXPerience

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FuLL_eXPerience

+1 Ben CODEGEN olanını kulnnaıyorum, gece görüşlü olan... Yalnız mikrofonu çok iyi değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Orjinalden alıntı: FuLL_eXPerience

+1 Ben CODEGEN olanını kulnnaıyorum, gece görüşlü olan... Yalnız mikrofonu çok iyi değil...

Alıntıları Göster
    apache iyi ve ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tomahawk

apache iyi ve ucuz

Alıntıları Göster
    Creative Webcam Vista 20$ civarı çok net görüntü veriyor
  • Arkadaşım DELUX tavsiye ederim gerçekten çözünürlük süper şekilde güzel ama fiyat bilmiorom malesef..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

sonunda buldum kamerayı arkadaşlar. görüntü gerçekten nefis. philipsin o pahalı kameraları gibi görüntü veriyor.şiddetle tavsiye ediyorum. bulursanız kaçırmayın

• quote:

quote:

sonunda buldum kamerayı arkadaşlar. görüntü gerçekten nefis. philipsin o pahalı kameraları gibi görüntü veriyor.şiddetle tavsiye ediyorum. bulursanız kaçırmayın

Alıntıları Göster
    hem şöför koltuğu olcak hem ucuz ıhhh olmazzzz

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    25 dolarara ınf marka aldım kırılan creatıveden daha kalıtelı cıktı gece zıfır karanlıkta bıle cekım yapıyor
    pcdepo.com un on sayfasında var

• flycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tdk913

flycam
    Akita var ucuz ve kaliteli fiyatına göre. 100k var bide 300k var. bende 100k var ama 300k alırsan daha ii olur. 100k nın fiyatı 17$+kdv. ama 300k nın fiyatını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

Akita var ucuz ve kaliteli fiyatına göre. 100k var bide 300k var. bende 100k var ama 300k alırsan daha ii olur. 100k nın fiyatı 17$+kdv. ama 300k nın fiyatını bilmiyorum

Alıntıları Göster
    frisby 14$
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.