Şimdi Ara

arkadaşlar winnig eleven geçmişim var - pes te iyi değilim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar. Ben işten çıkışta arkadaşla pes 2013 yapıyorum.eskiden ps1 de 2003-2004-2005 seneleri boyunca winnig elevrn oynamış birisiyim. Orada pro seviyedeydim. O oyunun sistrmini çözmüştüm.

Mutu ile kanattan bindirme yapıp golleri kanatlardan çapraz gide gide yığdırırdık. Ara pası diye bi şey yoktu. Ya da carlos u kanatta ileri çeker. Defanstan carlos ile topu alıp forvetr kadar koşa koşa çalım ata ata gider golleri atardık.

Hele frirkleri hiç kaçırmazdık. Frikik olunca kesin gol olacağını bildiğimiz den gole giden adama faul bile yapmaz boşa bırakırdık.

Şu an işyerinden bi arkadaş ile pes 2013 e başladım ve aşırı karışık geldi. Oyunu bilmiyorum ve senelerdir ps de maç yapmamışım. Alışmışım kanatlardan passız bindirmelere. O da hiç bi işe yaramıyor.

Arkadaş real madrid i alıyor. Ben barçayı. Real ile yaptığı şu. Benzemayı forvetin en ucuna çekiyor. Arkasına ronaldoyu koyuyor. Komtra taktiği ile çıkıyor. Ben hücuma gidiyorum. Golü atamıyorum. Topu hızlı ara paslarla anında orta sahadan ronaldo ya da boşta kalan benzemaya yolluyor. Zaten benim defansta ileride olduğu için atılan ara pasında boştan kaçan benzema ya da ronaldoya yetişemiyorlar bile. Anında kaleci ile karşı karşıya ve golü atıyor.

Benimde şutlarım çok verimsiz. Ben 20 şut çekiyorum, o 12-13 şut çekiyor. Ben 1 gol atarken o 4-5 gol atıyor. Bana 2013 taktikleri verir misiniz ? Reali nasıl yenerim ve benzema, ronaldo gibi aradan çıkan adamları nasıl kesebilirim. Hangi takımj almalıyım ? Yerden ara paslarını nasıl keserim.

Zaten nasıl olsa benim golle buluşamayacağımı bildiği için benim saldırmama izin veryor.bende saldırıp gol atamayınca anında kontra ve yerden ara pası yapıp kendiliğinden ileri çıkmış defansımı zorlanmadan geçip kaleciyle teke tek kalıyor. Ayrıca şutları hep kaleyi buluyor. Benüm şutlar az basınca gitmiyor. Çok basıncada dağa taşa gidiyor. Nasıl daha verimli şut çekilir. Pes bilen tüm arkadaşları desteğe bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 11 Nisan 2014; 20:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

[simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

Eyv. Kardeşim saol. Bi de real madridi yenexek bi takım ve sistem öneiri misin ? Juve , chelsea, city diyolar.

• Kanki aynı SS deki gibi yerleştiricen futbolcuları, milimi milimine yoksa yoksa tutmaz taktik. En iyi takım M.City. Bu sisteme alışmak için bol bol maç yap, top sendeyken oyncuların konumlarını bi gör. Atağa çıkarken kanat oyuncularını kullan. Ortadan sadece kontatak yakaladığında dene, havdan pas verip karşı karşıya brakabilirsin. Dediğim gibi sürekli bu sistemle maç yapmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ǤЅ -- 12 Nisan 2014; 21:58:36 >
  • quote:

Kanki aynı SS deki gibi yerleştiricen futbolcuları, milimi milimine yoksa yoksa tutmaz taktik. En iyi takım M.City. Bu sisteme alışmak için bol bol maç yap, top sendeyken oyncuların konumlarını bi gör. Atağa çıkarken kanat oyuncularını kullan. Ortadan sadece kontatak yakaladığında dene, havdan pas verip karşı karşıya brakabilirsin. Dediğim gibi sürekli bu sistemle maç yapmalısın.

Bu verdiğin real madrid kadrosındaki sistemi mi m.city ye uyguluyıcam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Kanki aynı SS deki gibi yerleştiricen futbolcuları, milimi milimine yoksa yoksa tutmaz taktik. En iyi takım M.City. Bu sisteme alışmak için bol bol maç yap, top sendeyken oyncuların konumlarını bi gör. Atağa çıkarken kanat oyuncularını kullan. Ortadan sadece kontatak yakaladığında dene, havdan pas verip karşı karşıya brakabilirsin. Dediğim gibi sürekli bu sistemle maç yapmalısın.

Hayır knk, GS kadrosundaki. Ben Real Madrid i karşıma maç yapmak için seçtim, super star modunda bu sistemle 15 dk maçta 7-8 gol atıyorum ,dalga geçiyprum madridle. Alışırsan kral sistem.

• quote:

quote:

quote:

Hayır knk, GS kadrosundaki. Ben Real Madrid i karşıma maç yapmak için seçtim, super star modunda bu sistemle 15 dk maçta 7-8 gol atıyorum ,dalga geçiyprum madridle. Alışırsan kral sistem.

Anladım kardeşim. arkadaşım reali alsa gene ben gs yi alsam. Aynı bu taktiği yapsam barçayı alıp yenme ihtimaşime göre daha mı fazla. Bi de bu hızlı kontra ile çıkıp yerden ara pası ile benzemayı boşta borakıyor. Bu taktiği de engelliyor dimi ? Zaten golleri sadece öyle yiyorum. Öbür türlü gol atmskts zorlanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım kardeşim. arkadaşım reali alsa gene ben gs yi alsam. Aynı bu taktiği yapsam barçayı alıp yenme ihtimaşime göre daha mı fazla. Bi de bu hızlı kontra ile çıkıp yerden ara pası ile benzemayı boşta borakıyor. Bu taktiği de engelliyor dimi ? Zaten golleri sadece öyle yiyorum. Öbür türlü gol atmskts zorlanıyor.

Kanki sen bu sistemi M. City e uygula, kontatak yesen bile öyle elini kollunu sallayarak gidemez, göbekte mutlaka birisi oluyor tutan. Zaten pes13 ün en kolay yolu göbekten havadan ara pası ile rakibi kaçırmak, bu sistem ona çare olur Güçlü takımlar al knk, Defansında hızlı koşan birileri olsun ki arkadan yetişebilsin, Benzema çöp knk pes 13 de, City de Kompany, M. Richards filan hızlı oyuncular kolay kolay geçit vermezler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.