Şimdi Ara

arkadaşlar yardııııım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim iki sorum olacak... birincisi ben arkadaşa uzak masaüstü bağlantısı kurmak istiyorum, fakat nereden başlayacağımı bir türlü kestiremedim, sizden bunu anlatmanızı değilde (zaten çok uzun sürer) başlamak için herhalde telekomunmu ne bilmiyorum bir sayfadan bağlantı kurulması gerekiyormuş (belki yanlış biliyor olabilirim).. herneyse.. ikinci sorunum ise ; remote anything programını kullanan ve çok iyi bilen bir arkadaştan ricam messenger adresim cengizurey@hotmail.com bu. benimle bağlantıya geçebilirse şu master-slave olayını çözmeme yardım etsin. lütfen bu çok önemli.. ben yapıyorum ama bir yerde herhalde eksik var, bir türlü çıkaramadım. neyse şimdiden teşekkürler...

• Merhabalar arkadaş...
    Öncelikle size başarılar dilerim...
    Daha önce bende bu remote deskop ile çok uğraştım yapamamıştım ama sonra bir şekilde başardım yaptığım ayarlar sayesinde tabi ki

İlk olarak ayarların tam olarak yapılması gerek
    1- Ağ bağlantılarım özellikler/Yerel ağ bağlantısı özellikler/gelişmiş/ayarlar/hizmetler seçeneklerinden uzak masaüstünü işaretle ve tamam olarak onayla
    2- Bilgisayarım sağ tuş özellikler/uzak/ uzaktan yardımı ve uzak masaüstü seçeneklerini işaretle ve onaylayarak çık
    3- Başlat/Ayarlar/Denetim masası/kullanıcı hesaplarından bilgisayara kullanıcı ismi ve parola oluştur
    4- Msn Messager 6.2 chat program'ı kurmalısın
    5- Daha sonra MSN de Eylemler/ uzaktan yardım iste seçeneğini gönderdikten sonra Bağlantını kurabilirsin
    Size kolay gelsin
    Saygılarımla....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.