Şimdi Ara

arkadaslar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar .2000 model .focus chia hb modeli. arac,almiştım, aracımın ruhsatında ,5 kapı sedan dıye gecıyo. ama araç hb. aracı aldıgım arkadasa sordugumda bu nedır die bu model aracların yurt dısından sedan olarak geldıgını ve turkıyede hb olarak satıldıgını söledi ama bu arac sedan olarak çikmiş ruhsatı acaba bana ne gıbı bır sorun çikartır,yada bı sorunmudur ....nasıl düzeltılebılırmi acaba bılgısı olan arkadasların dıkkatıne ...

• arkadaşın biraz atmış hocam, ruhsata yanlış yazmışlardır. öncelikle araç muayeneye gideceksin, motor ve şasi numaralarında problem yoksa (muayenede ruhsata bakarak kontrol ederler) sonra orada hazır matbu kağıtlar var, aracın doğru bilgilerini oraya yazarlar ve sen de trafikten yeni ruhsat alarak doğrularını yazdırırsın, sorun çıkmaz sıkma canını,
  • çok saol,un ilginize tşkler...
  • konu başlığı forum kurallarına uygun değildir..lütfen konu başlığını konu ile ilgili şekilde değiştirin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karenin

arkadaşın biraz atmış hocam, ruhsata yanlış yazmışlardır. öncelikle araç muayeneye gideceksin, motor ve şasi numaralarında problem yoksa (muayenede ruhsata bakarak kontrol ederler) sonra orada hazır matbu kağıtlar var, aracın doğru bilgilerini oraya yazarlar ve sen de trafikten yeni ruhsat alarak doğrularını yazdırırsın, sorun çıkmaz sıkma canını,

Ruhsatı değiştirmek pahalıya patlar , mevcut ruhsat üzerinde düzeltme yapılır buda bedavaya olur tahminimce.
  • düzeltme işini bilmem ama oluyorsa tabiki daha mantıklı
    quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

quote:

Orjinalden alıntı: karenin

arkadaşın biraz atmış hocam, ruhsata yanlış yazmışlardır. öncelikle araç muayeneye gideceksin, motor ve şasi numaralarında problem yoksa (muayenede ruhsata bakarak kontrol ederler) sonra orada hazır matbu kağıtlar var, aracın doğru bilgilerini oraya yazarlar ve sen de trafikten yeni ruhsat alarak doğrularını yazdırırsın, sorun çıkmaz sıkma canını,

Ruhsatı değiştirmek pahalıya patlar , mevcut ruhsat üzerinde düzeltme yapılır buda bedavaya olur tahminimce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.