Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bi arkadaş kullanmam için bir yazı verdi. kişilerinizin göreceği kişisel iletisine o yazıyı yazdım bir anda kullandığım msn girmeez oldu. yalnız hotmail adresime girebiliyorum. anlayacağıınız bizim arkadaş hesapta kendince bir oyun oynadıbana . msn e girmeden ''kişilerinizin göreceği kişisel ileti yazın'' kutucuğunu başka nasıl değiştrebilirim arkadaşlar . hotmail adresimden denedim ama hotmail adresimde böle bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duty417 -- 6 Şubat 2007; 20:37:36 >

• msn nin patlamıştır o yazı burda verilmişti hatta ben onu 2. mailime uyguladım

yazı şuydu dimi

Darwin in teori gerçek, Bush apes
  • Sol bölmedeki klasör listesinde şu klasöre gidin: C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz
    Messenger e-posta adresiniz klasörünüzdeki dosyaların tümünü silin
    Sol bölmedeki klasör listesinde şu klasöre gidin: C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz
    Messenger e-posta adresiniz klasöründe real (gerçek) ve shadow (gölge) klasörlerini silin.

KESİN ÇÖZÜM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.