Şimdi Ara

arkadaşlar yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marhaba arkadaşlar bende palio var teyp orjinal teyp ve 2 tanede orjinal kolon var bende 2 tane jvc 380w hopörlör taktım şimdide anfiyle bufır almayı düşünüyom gerek olursada 2 hoporlör daha alırız ne marka önerirsiniz kaç watt öneririsiniz?

ben pıoneer 1400watt 400rms sobwoofer almayı düşünüyom ama anfide karar veremedim bu sistemi nasıl bir anfi besler???
    birde benim anfim mono mu olcak stero mu?

• Merhaba, bu konuda sistem üzerindeki geliştirme planlarınızda oldukça önemli...

eğer 1 takım hoparlör (elips ya da mid takımı) ve 1 sub kullanacaksanız 4 kanallı sıkı bir anfi işinizi görecektir... ancak daha sonra 1 takım daha hoparlör koyma niyetiniz varsa, o zaman ya şimdiden 5,6 kanallı bir anfi almanız ya da 4 kanallı anfinizin yanına, subwooferinizi ayrı olarak sürmek için 1 mono anfi daha almanız gerekicek.

burda tabiki bu yönde ki planlarınız oldukça önemli.... bu konudaki kararınızı belirtirseniz ona göre anfi tavsiyesinde bulunabiliriz.
  • öncelikle yardımın için saol

1 takım jvc var zaten ama 1 takım daha alcam birde sobwoofer alcam pıoneer ama anfide takıldım 4+1 anfi yeter sanırım ama kaç watt ne marka alacağımı bilmiyorum

bana önerebileceğin hoporlör subwoofer ve anfi varmı? özellikle basın çok vurmasını istiyorum maliyeti ise 500-600 tl olabilir
    birde teypte anfi girişi yok sanırım hopörlör çıkışlarına bağlanırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaass -- 26 Aralık 2009; 4:46:10 >
  • Konu başlığını içerikle alakalı olacak şekilde değiştirmeniz gerekmekte.

iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Arkadaşlar Kontrol Edermisiniz
    11 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.