Şimdi Ara

arkadaşlar yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki kızacaksınız burada bunu mu soruyorsun diyeceksiniz ama ben dizi bağımlısı oldum. sürekli dizi izliyorum öyle ki benim günlük işlerimi aksatmama sebep oluyor ve beynimin artık eskisi gibi çalışmadığını fark ettim. eskisi kadar hızlı düşünemiyorum günlük hayatta bazı şeyleri anlayamıyorum. Aramızda bu bağımlılıktan kurtulmayı başarabilen var mı varsa nasıl oldu lütfen yardım. Tıp fakültesinde okuyorum okul zamanı ders yoğunluğundan çok fazla izleyemiyorum ama yaz geldi mi deli gibi izliyorum ve bu hiç sağlıklı değil.. Kendimi çok mutsuz hissediyorum lütfen yardım..

• Bi tane oyun bul kendine. Mesela ben 2 haftadır FM'nin başından kalkamadığım için sadece güncelde olduğum dizileri izleyebildim. Veya arkadaşlarınla falan buluş gez, dolaş ne bileyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 29 Haziran 2017; 1:35:21 >
  • Eğer izlediğin diziler Türkçe ise, yabancı diziye başla. Onun bağımlısı olsan bile ingilizcene biraz yardımcı olur. Eğer yabancı izliyorsan ve bağımlısıysan yapacak bir iş bul. Tıpkı telefon, bilgisayar bağımlılığı gibi senin dediğin de. Sadece boş zamanında başkaları onu yapıyorken sen dizi izliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yani dizi bağımlılığını bırakıp oyun bağımlısı mı olayım
  • newweapon32 kullanıcısına yanıt
    Full yabancı dizi izliyorum hocam. İngilizceme biraz yardımcı oldu tabi ki ama ortaya artıları eksileri koyunca eksiler daha fazla.. Lisedeki nefret ettiğim Edebiyat hocam yüzünden kitaplardan tiksiniyorum kitap okuyamıyorum resmen.. İş hayatına atılana kadar sanırım hep yazlarım böyle saçma geçecek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    YARDIM EDİN
    geçen ay açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.