Şimdi Ara

arkadaşlar yardım edin acill

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni xbox 360 elite aldım ama yarım saattir bi live a giremedim email soruyo e maili yazıyorum şifremi yazıyorum kabul etmiyo napsıysam kabul ettiremedim tüm emaillerimi denedim yok kafayı yemek üzereyim yardım edin

• yeni bir email hesabı al öyle dene
  • xbox live ist currently avaible in the locale associated with this windows live id.plase use a different windows live id. yazıp duruyo her seferinde
  • Dostum aldıgın mail uzantısı fark etmez com da olur co uk da fakat adres UK- England olcak bide oraya posta kodu gircen ondan sonra kabul ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Dostum aldıgın mail uzantısı fark etmez com da olur co uk da fakat adres UK- England olcak bide oraya posta kodu gircen ondan sonra kabul ediyor

hocam sing me up diyorum ordan bi tane email yazıyorum sonra şifre soruyo şifreyide giriyorum ama sonra üstte yazdığım sorun çıkıyo
  • Ya forumda bende ilk aldıgımda yapamadım arıyınca direk cıkıyor nasıl yapılıcagı ama artık bu bölümün gidişatı böyle diye hemen anlatıyorum sana

hotmail.com a giriyorsun yeni bir mail alıyorsun mailin adres ülke kısmını

Birleşik krallık (UK)
    Bölge İngiltere(England)
    Posta Kodu ise : CW8 2AB

yapıyorsun

bu mail adresini acıyorsun

sonra gir live a bu maili yaz şifresini yaz tamamdır
  • quote:

Ya forumda bende ilk aldıgımda yapamadım arıyınca direk cıkıyor nasıl yapılıcagı ama artık bu bölümün gidişatı böyle diye hemen anlatıyorum sana

hotmail.com a giriyorsun yeni bir mail alıyorsun mailin adres ülke kısmını

Birleşik krallık (UK)
    Bölge İngiltere(England)
    Posta Kodu ise : CW8 2AB

yapıyorsun

bu mail adresini acıyorsun

sonra gir live a bu maili yaz şifresini yaz tamamdır

sonunda oldu çok sağol hocam ya

Edit:erken konuştum sanırım o baştaki kısmı geçtim şimdi doğum tarihini felan ayarladım continue dedi bi email yeri daha geldi aynısı yazıyorum kabul etmiyo oraya farklımı gircez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahoo! -- 23 Temmuz 2010; 0:25:36 >

• off offfff
  • dogum tarihini dogru yaz mail account daki ile aynı birde geri şifreyi alma işlemi icin normal bir soru yerine annenin köpeginin adı yerine alternatif mail adresi yazdıysan onu yaz
  • quote:

dogum tarihini dogru yaz mail account daki ile aynı birde geri şifreyi alma işlemi icin normal bir soru yerine annenin köpeginin adı yerine alternatif mail adresi yazdıysan onu yaz

yok hocam ya herşey doğru doğum tarihimi ayarlıyorum sonra alttan continue diyorum ordan bidaha continue diyorum sonra email yazan bi yer daha çıkıyo farklı yazsam olmuyo önceki yazdıgımı yazsam olmuyo
  • yeni msn adresi al ülkesini amerika yap californiayı seç posta kodunu googledan ara bul tel.nosu bul sıfırdan kayıt yap sonra bi sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.