İtü bilgisayar mühendisliği Fatih tam burslu elektrik elektronik mühendisliği İtü elektrik mühendisliği İtü mimarlık Uludağ ya da Maltepe tam burslu tıp
Tıpı severim ama hayatımda hiç bir zaman günlük olarak düzenli çalışmadım arkadaşlar. Çok çalışan biri de değilim sınava hazırlanırken 2 günde 1 2 saat çalışırdım ... Okuyamamaktan ya da çalışarak bıkmaktan korkuyorum. Mühendisliği gerçekten severim, ama sosyal bir bölüm olsun insanlarla iletişimde olayım istiyorum. İnanılmaz bi karasızlık ..
msamsamsaM
kullanıcısına yanıt
Yazdıkların hiç ama hiç inandırıcı gelmedi 2 günde 1-2 saat çalışmak filan komik bence bu kadar iyi yapmış bir insan için. O yüzden çoğu kişi fikir vermiyor bence.
itü bilgisayar yazardım yerinde olsam (Keske olsam )
quote:
Orijinalden alıntı: Rubisco35
Yazdıkların hiç ama hiç inandırıcı gelmedi 2 günde 1-2 saat çalışmak filan komik bence bu kadar iyi yapmış bir insan için. O yüzden çoğu kişi fikir vermiyor bence.
İster inan ister inanma çok da fifi ... tıp yazmak istiyorum ama çalışamamamdan dolayı başarız olmaktan korkuyorum ve durumumu özetledim. Beni zaten tanımıyorsun, yardım etmiceksen laf etme bari zaten benim için zor günler ...
itüde elektrik elektronik yok, odtü de tutmuyo mübarek :)) itüde sadece elektrik mühendisliği var. Bize tıp yolu gözüküyor, ilerde nasip olursa genetikçi oluruz inşallah =))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme