Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım gidiyom :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam ayıptır sölemesi balık kızartması ve mayonezli haslanmış patates yedim..Balık bana dokunur ama annem inadına midem bulandığı zaman yok ayaklarını üşşüttün bağırsakların bozdun gibisinden söylerdi bende tmm derdim..Küçükkende hastanelik olmuştum..Şimdi dün yedikten sonra azcık karnım ağrımaya başladı bende yatayımda sabah geçsin dedim..Yattıktan 2 saat sonra hayatımda şimdiye kadar hiç bu kadar çekmediğim bir karın ağrısı ama inanılmaz birşey karnımı sıkıyon dolanıyom halim harap..O sırada annem de mutfaktaymış işti gittim böle böle anlattım krem sürdük..Yattım yatağıma sonradan kalktım istifra ettim ya inanılmaz yediklermin nerdeyse hiç biri sindirilmemişti.Ama biraz olsun rahatlamıştım sabah tekrar kaltım ağrımın çoğu gitmiş azı kalmıştı sabahtan beri şuan çekiyom o ağrıyı istifra etmeye çalışsam edemiyorum hani parmağını sokarlar ya neler yaptım olmadı..Şuan acayip karnım ağrıyor ne bişi yiyip içebiliyom evde kimse yok kısacası ne yapmalıyım arkadaşlar doktor falan demeyin o en sona ...bi bitki mi kaynatıp içsem ne yapsam bu arada bi daha balık yersem bende emre değilim ...

teşekkürler okuduğunuz için.. aramızda doktor var mı?

• Apandist patlaması nasıl oluyor arkadaşlar ? Değildir demi patlasa şuan burda olamazdım? Değil mi?
  • senin emre oldugunu nerden bilcez
  • Güzel kardeşim ben hastalıktan bahsediyorum diyorum çok fenayım diyorum daha nasıl mesaj yazıyon ya profilke tıkla adım soyadım yazar her zaman bu arada 5 dk içinde adam akıllı mesaj yazılmazsa kapıcam makinayı
  • kardeş dün aynı şeyler benim başıma geldi kuru fasulye ve patates kızartması yemiştim akşam yemeğinde ( ayıptır sölemesi ama söyledim işte )

pc nin başına geçtim midem bulandı kalktım hopladım zıpladım olmadı tuvalte girdim tık yok. dolaştım biraz üst kata bi çıktım birden aşırılaştı bulantı ve istifra ettim ve gece ateşlendim ve bir kez daha istifra hap almıştım ou falan çıkarttım hep şimdi rahatım doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi
  • Kardeş sanada geçmiş olsun ben doktora gitmiyorum neden mi? bi zamanda böyle olmuştum gittim bir doktor birşey yok dedi başka doktora gittik apandist patlayabilir dedi ameliyat falan herşey karıştı kime inanayım ertesi gün hiçbirşeyim kalmamıştı ilaç kullanmamama rağmen doktorlara o yüzden güvenim yok zaten psikolojik birşey ben küçükkken ilkokul zamanlarında 2 kez doktora gittim kendi adıma değilde dedemle amcan için ikiside ölmüştü.. o yüzden istesemde istemesemde ister dünyanın en iyi doktoru gelsin kuşkuyla bakarım psikolojik tamamen.
  • apandist patlamadan da karın ağrır mide bulanır ama karnının neresi ağrıdığı önmli sağ alt kısmı arıosa (kasık) doktora git çünkü apandist te mide bulantısı da olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok orası değil de üst karındaki ağrı bi geçmedi gitti..
  • Olayın apandisitle bir alakası yok..Apandisitin patlasa zaten burada olmazdın..O ytüzden rahat ol..Balık dokunmuştur bayatsa doğaldır..Geçmiş olsun..
  • Ayrıca tam bilemicem ama mayonezin içinde süt varmı?Eğer varsa ve balık da bayatsa bu ciddi bir zehirlenmeye işaret olabilir..Benim bildiğim bu yönde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

yok orası değil de üst karındaki ağrı bi geçmedi gitti..

bende de biraz war ağrı.. mide hapı falan al rahatlatıyor
  • acilen tuvalete gitmeye çalış
  • Apandisit olabilir. Bu karın ağrısı dayanılmayacak gibi mi . Ve sadece dizlerini karnına çekip çömeldiğinde azalır gibi oluyorsa hemen doktora git.
  • Arkadaşlar sonunda dün doktora gitmeden gene istifra ettim zaten ne yiyosam çıkartıyorum baktım bizimkiler kafayı yedi paldır küldür gittik acile doktor strese(öss stresi ) bağladı bide ağrı kesici iğne vurdu geri yolladı..Karnımın ağrısı geçti ama mide bulantısı başladı bu sefer zaten 1 gündür gece gündüz hiç uyuyamadım 2 kilo vermişim ..Şuan daha da iyiyim apandistlik bir durum yokmuş şuan bir gevreğin 4/1 yedim çayla özlemişim yemek yemeyi valla eğer gene istifra etmezsem iyileşecem gibi inş..Allah kimseye vermesin o acıyı ne düşmanıma ne dostuma baş ağrısı diyodum çok fena diye migren var ondan sonra bu acayip kaçtı ya..

doktor öss stresi diyince bizimkiler aldılar karşılarına diyorlar hani kazanamazsan takma kafaya çalıştın çalışacağın kadar olmazsa seneye tekrar denersin diye..bide para meselesini çok takıyordum her ay para veriyoz kazanamazsam boşa diye şu son zamanlarda iyice arttı zaten bide balık bana dokunuyor hepsi birleşti bi vurdu daha düzelemedim

yorum yapan herkese teşekkürler..

• ii bari biş çıkmamış geçmiş olsun öss de de başarılar diliorm
    yalnız aynışikayetleri 6 kişiden duyuyorm eskişehirdeyim sularda mı biş var acaba:S:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.