Şimdi Ara

Arkadaslar yardım iphone çay döküldü ahizeden ses gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
3
Favori
63.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dun aksam banada oldu cay ierken ahizeye dokukdu hemen kapadim teli sac kurutma makinasinin soguk bolumunu actim 5 dk kuruladim sonra 5 defa ac kapa yaptim sonunda calisti masallah dikkat edin arkadaslar
  • bu parcanın fiyatı hakkında bilgi yokmu yaa
  • arkadaslar ahize 100 tl civarı degisim yapılıyomus bugun ogrendim arkadaslar
  • evet arkadaslar telefon sorunsuz olarak calısmaktadır princ ise yaradı herkese saygılar cozum kesin sonuc verdi herkese cok tesekurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil

bu parcayi degistirsek ne kadar tutar acaba?

150TL
  • aynısı basıma geldi hemen pirinç
  • Dün gece yatirdim telefonu pirince sabah cikartip calistirdiimda olmustu suan sorunsuz kullaniyorum cok faydali bir paylasim olmus Allah razi olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Dun aksam banada oldu cay ierken ahizeye dokukdu hemen kapadim teli sac kurutma makinasinin soguk bolumunu actim 5 dk kuruladim sonra 5 defa ac kapa yaptim sonunda calisti masallah dikkat edin arkadaslar

prinç en doğru seçim.

Ancak sıcak veya soğuk fark etmez kesinlikle saç kurutma makınası kullanmayın. Telefon kuru gorunse de, sıvı zerrecikleri Sçkm ile devrelerin içlerine itilmektedir, bu nedenle itici veya çekici kompressör ( fön mak, elektrıklı supurge vs.) kullanmamak lazım.

tuzlukların içinde bulunan prinç tuzun nemlenmesini önler, annelerimizden öğrendiklerimizi teknolojiye uyarlıyoruz.

not. dün akşam iphone uzerıne cay doktum , kapataıp 12 saat prınc dolu kaba gomdum. Sabah aldım actım ve sorunsuz kullanabılıyorum:)

• cadiguzel C kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar gidin xperia alın su geçirmiyor işte böyle sorunlar yaşamazsınız.
  • iphone telefon piyasasının WW Golf'u gibi , çok pahalı , süper değil ama kullanıcıları vazgeçemiyor. HTC 'yi kaç kere denedim ama Andorid'in 3.parti yazılımlarındaki denetimsizlik ve kalitesi bezdirdi beni..

ios'a mahkum
  • Benimkine de su döküldü ahizeden az su geliyordu, koydum şimdi pirince bakalım sonuç alabilecek miyim. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Neden cep telefonlarinin tum devrelerini silikon gibi biseyle kaplamiyorlar bole caydir sudur hemen bozulmaz en azindan..

hiç iphone icini actınızmı bilmiyorum ama bu soruyu sordugunuza göre acmamıssınız bir acıp bakın cevabı kendiniz bulacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.