Şimdi Ara

Arkadaslar yardım iphone çay döküldü ahizeden ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
3
Favori
63.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iphone az bir çay dokuldu hoparlorden ses geliyor ancak muzik dinlemek için açtıgımda ses gelmiyor ahizedende ses alamıyorum ne yapmam lazım acami oldugum icin konuyu actım yardım edin lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Ahizesine Su Kaçtığında Ses Gelmeme Sorunu

iPhone ahizesine su kaçması, yaygın bir sorundur ve sesin gelmemesine neden olabilir. İşte sorunu gidermek için adımlar:

• Cihazını hemen kapat.
    • SIM kart tepsisini çıkar.
    • Cihazı nem emici bir bez veya pirinç dolu bir kaba koy.
    • Cihazın en az 24 saat kurumasını bekle.
    • Ahizeyi pamuklu çubuk veya yumuşak bir fırça ile nazikçe temizle.
    • Cihazın şarj portunu ve diğer açıklıkları kontrol et. Su varsa, kuru bir bezle sil.

Eğer sorun devam ederse, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Cihazını iTunes'a veya iCloud'a yedekle.
    • Cihazını fabrika ayarlarına sıfırla.
    • Yakındaki bir Apple Store veya yetkili servis merkezine başvur.

Önemli Notlar:

• Cihazını kurutmak için saç kurutma makinesi veya ısı kullanma.
    • Cihazı suya batırma veya bulaşık makinesinde yıkama.
    • Cihazın hasar görmemesi için mümkün olan en kısa sürede temizle ve kurut.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Ahizeye su kaçtı
    • iPhone ahizeye su kaçtı
    • iPhone ahize su kaçtı
    • Telefona su kaçtı ses gelmiyor
    • iPhone su kaçtı ses gelmiyor
    • iPhone çay döküldü
    • Telefona kahve döküldü ses gelmiyor
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çay tam olarak nasıl döküldü azmı döküldü çokmu döküldü?
  • 500 gram pirinci bir kavanoza doldur, iphone u ince ince kıy, soğanları kavurduktan sonra iphone u içine boşalt, hafif pembeleştiğinde pirinçleri koy beraber kavur.. cızır cızır etmeye başlayınca hafif üzerine çıkacak şekilde kaynar su ekle, pişmeye bırak

özet geçicek olursak, pirinçte beklet çayını suyunu akıttıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

500 gram pirinci bir kavanoza doldur, iphone u ince ince kıy, soğanları kavurduktan sonra iphone u içine boşalt, hafif pembeleştiğinde pirinçleri koy beraber kavur.. cızır cızır etmeye başlayınca hafif üzerine çıkacak şekilde kaynar su ekle, pişmeye bırak

siyah ve beyaz iphone pilavının tarifi farklı oluyor dikkat edilmesi gerek.. Gigabyte a göre de su miktarında arttırıma gidebilirsin tabi ki

• quote:

500 gram pirinci bir kavanoza doldur, iphone u ince ince kıy, soğanları kavurduktan sonra iphone u içine boşalt, hafif pembeleştiğinde pirinçleri koy beraber kavur.. cızır cızır etmeye başlayınca hafif üzerine çıkacak şekilde kaynar su ekle, pişmeye bırak

aslında bu gibi durumlarda hemen kapatmak lazım tlf ve arkadaşın dediği gibi pirincin içinde 1 gün bekletilmeli.bu prinç üretenler apple ye dua etmeli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

aslında bu gibi durumlarda hemen kapatmak lazım tlf ve arkadaşın dediği gibi pirincin içinde 1 gün bekletilmeli.bu prinç üretenler apple ye dua etmeli bence

Alıntıları Göster
    hemen kapamadım bi kac kez acıp kapadım su an kapalı ama ne yapmam lazım bilmiyorum pirinc olayında ne oluyor yada neresi tam olarak bozulmus olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedxfer

hemen kapamadım bi kac kez acıp kapadım su an kapalı ama ne yapmam lazım bilmiyorum pirinc olayında ne oluyor yada neresi tam olarak bozulmus olabilir

Alıntıları Göster
    cok az dokuldu masaya dokuldu biraz onada geldi hemen aldım kapadım sonra actım kulaklıkla konusabiliyorum ama ahizeden ses gelmiyor muzik dinlemek istediğimdede ses gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cok az dokuldu masaya dokuldu biraz onada geldi hemen aldım kapadım sonra actım kulaklıkla konusabiliyorum ama ahizeden ses gelmiyor muzik dinlemek istediğimdede ses gelmiyor

Alıntıları Göster
    halen kendi bildiğini okuyorsun :) şu anda telefonu kapat ve pirincin içine göm yani telefon prinçte gözükmesin ve 1 gün bekle.o zaman bir daha test yaparsın.büyük ihtimal şu anda şase yapıyordur çaydan dolayı
  • quote:

halen kendi bildiğini okuyorsun :) şu anda telefonu kapat ve pirincin içine göm yani telefon prinçte gözükmesin ve 1 gün bekle.o zaman bir daha test yaparsın.büyük ihtimal şu anda şase yapıyordur çaydan dolayı

Alıntıları Göster
    yok valla aslında sizin dediklerinizi hazırladım prince koydum direk peki ahize felan yanmıs kısa devre yapmıs olabilrimi sizce kardes biraz saskınlık var ustumde kusuruma bakmayın
  • quote:

yok valla aslında sizin dediklerinizi hazırladım prince koydum direk peki ahize felan yanmıs kısa devre yapmıs olabilrimi sizce kardes biraz saskınlık var ustumde kusuruma bakmayın

Alıntıları Göster
    şaşkınlığını anlıyorum sonuçta ucuz bir mobil değil.dediğim gibi birşey söylemek için erken.yarın açar bakarsın artık belki yanmışta olabilir yanmamışta olabilir
  • quote:

şaşkınlığını anlıyorum sonuçta ucuz bir mobil değil.dediğim gibi birşey söylemek için erken.yarın açar bakarsın artık belki yanmışta olabilir yanmamışta olabilir

Alıntıları Göster
    peki yanmıssa bu ahize parcası degisimiyo bu aletin cok soru soruyorum ama arkadaslar insanın bi içi yanıyo hani
  • quote:

peki yanmıssa bu ahize parcası degisimiyo bu aletin cok soru soruyorum ama arkadaslar insanın bi içi yanıyo hani

Alıntıları Göster
    arkadaslar tam bi bilgi bulamıyorum yardım edin ahize parcası degisirmi bu aletin yardım edin lütfen
  • quote:

arkadaslar tam bi bilgi bulamıyorum yardım edin ahize parcası degisirmi bu aletin yardım edin lütfen

Alıntıları Göster
    değişeceğini zannetmiyorum,telefonun tr garantisi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

değişeceğini zannetmiyorum,telefonun tr garantisi varmı?

Alıntıları Göster
    hayır telefon yurt dısı garantisi yok ahize parcası degişmiyormu tam bir bilgi yokmu bu konuda
  • quote:

hayır telefon yurt dısı garantisi yok ahize parcası degişmiyormu tam bir bilgi yokmu bu konuda

Alıntıları Göster
    Arkadaşım hiç heyecan yapma, yaklaşık 2 ay önce benimde başıma geldi. Yapman gereken, telini kapat ve yaklaşık 1 gün kapalı tut. Benim ki böyle düzeldi yada telefonu bir poşet pirincin içine koy.
  • Neden cep telefonlarinin tum devrelerini silikon gibi biseyle kaplamiyorlar bole caydir sudur hemen bozulmaz en azindan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Neden cep telefonlarinin tum devrelerini silikon gibi biseyle kaplamiyorlar bole caydir sudur hemen bozulmaz en azindan..

ısınma probleminin önüne geçmek için yapılamıyor bu dediğiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Neden cep telefonlarinin tum devrelerini silikon gibi biseyle kaplamiyorlar bole caydir sudur hemen bozulmaz en azindan..

ısınma probleminin önüne geçmek için yapılamıyor bu dediğiniz

Alıntıları Göster
    bende de oldu gecen hafta bu sorun.su dokuldu ahizeden cok az ses geliyodu sonradan yuzde 50 duzeldi su an sesi duyabiliyorum ama eski performansi alamiyorum.aradan 1 hafta gecti ben pirince filan koymadim hic.simdi pirince koyarsam fayda gorurmu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: feryil

bende de oldu gecen hafta bu sorun.su dokuldu ahizeden cok az ses geliyodu sonradan yuzde 50 duzeldi su an sesi duyabiliyorum ama eski performansi alamiyorum.aradan 1 hafta gecti ben pirince filan koymadim hic.simdi pirince koyarsam fayda gorurmu acaba?

Alıntıları Göster
    ooo olan olmuş. geçmiş princin pazarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

ooo olan olmuş. geçmiş princin pazarı.

Alıntıları Göster
    bu parcayi degistirsek ne kadar tutar acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.