Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım lazım. Bi bakın lütfen, birşey kaybetmezsiniz. MSDOS ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bi zamanlar bi topic vardı, keylogger la ilgili.. CMD ye netstat -an | find ":25" komutunu yazınca keylogger slotunu kontrol ediyordu. Biraz önce yanlışlıkla bi banner a tıkladım (elim kaydı) ve keylogger ı kontrol ettim.. Sonuç: bulaşmış. Bunu nasıl temizlicez ? Ne komut yazıcaz...

Arkadaşlar yardım lazım. Bi bakın lütfen, birşey kaybetmezsiniz. MSDOS ile ilgili...

Acil olduğu için konuyu buraya açtım. KO oynayan çoğu kişi biliyordur herhalde... Acil login olmam lazım o yüzden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MELANKOLIER -- 23 Ağustos 2007; 15:36:33 >

• Yanlış hatırlamıyorsam Net User Delete
  • quote:

Orjinalden alıntı: MagicianDeLLuqa

Yanlış hatırlamıyorsam Net User Delete

O misafir i silmek içindi.. Bana keylogger ın portunu temizlemek için gerekli olan komut lazım.. Lütfen ya kaldım böyle.. Çözüm bulamazsam formatlicam..
  • Ya arkadaşlar hepiniz pc kullanıyorsunuz 1 Allah'ın kuluda msdos kodu bilmez mi ? Lütfen çok lazım. Ben bu forumda yardım isteyenlere elimden geldiğince yardım ediyorum.. Lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.