Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 78600 SIRALAMAYLA SAKARYA BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ İKİNCİ ÖĞRETİM YAZIYORUM GECEN SENE 84K İLE KAPATMIŞ. NE DİYORSUNUZ GELME İHTİMALİ VAR MIDIR?

• Var
    Yüksek
  • HOCAM İLERLEYECEK DİYOR HERKES. KİME SORSAM 10K EKLE HEPSİNE DİYORLAR. KONTENJAN ARTIŞINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURURSAK O KADAR İLERLEMEZ HERALDE
  • ultrasgala1312 U kullanıcısına yanıt
    Onlar felaket tellalı boşver onları. Kendileri de geçen seneye göre tercih yapıyor. Milleti kandırıyorlar. Yüksek ihtimal gelir takma kafana
  • TEŞŞEKKÜRLER HOCAM UMARIM GELİRR
  • Gelmeme ihtimali var. Ona göre yazabiliyorsan altın abaska yer de yaz. Ama ucu ucuna gelir bence.
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    YAZDIM HOCAM BOŞTA KALMAMAK İÇİN SAKARYADAN SONRA KONYA TEKNİK YAZDIM UMARIM İYİDİR ORASI :((
    Hiç sormadın mı? Araştırmadın mı?
    O ayardaki okulları araştırmadım ama ben olsam sanırım ya Manisa yazardım altına ya da Bakırçay. Ama tabi bunları araştırmak lazım. Bilmiyorum hangisi iyidir. Bu ikisini düşün ama özellikle Manisa.
    hocam teknik üniversite daha iyi olur diye düşünüyorum. arkadaşım var 2.sınıfta gayey beğeniyor. bilgisayar mühendisliği kontenjanlarındaki artış sıralamaların ilerlemesini bir miktar yavaşlatır diye düşünüyorum. Umarım sakarya gelir
    Umarım gelir. Arkadaşın da begeniyorsa sorun yok. Ben arastirmamissan diye dedim.
    Anladım.teşekkür ederim cevaplar için. iyi geceler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.