Şimdi Ara

ArkadaşLar Yardım Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceLikLe herkese s.a foruma yeni katıLdım we size 1 sorum oLucak 83 Lv wizard çarım vardı bot yüzünden 14 gün banLandı ve iki qün önce banı açıLdı sorunun asLı eğer bidaha banLanırsa süresiz banLanıcak diyorLar peki öyLeyse siLk aLarak ßu cezayı düşüremezmiyim ?

Lütfen bu konuda biLdiğiniz bişey warsa yorumLarınızı bekLiyorum

şimdiden teşekkürLer.

• Lütfen arkadaşLar ßu konu hakkında hiç bi bilginiz yokmu yorumLarınızı bekLiyorum
  • A.s. Öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun. Evet 3. bir ceza alman durumunda sınırsız ban yersin. Cezanı hiç bir şekilde azaltamaz veya kaldıramazsın, bana kalırsa bu ban işi kullandığınız botla alakalı ve şans.
  • önceLikLe yorumun için çok tşk ederim ama ßana biri siLkLe bu cezanın qeriye çekiLeceğini söyLedi ne kadar doğru ne kadar yanLıs biLemiorum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran32

önceLikLe yorumun için çok tşk ederim ama ßana biri siLkLe bu cezanın qeriye çekiLeceğini söyLedi ne kadar doğru ne kadar yanLıs biLemiorum tabi

Asparagas
  • Arkadaşlar birde tüm botlar mı illegal yoksa legal olan bot var mı? Burda bi abi 3yıl boyunca char kastı bi botla hiçte banlanmadı kaçtane char kastı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koman21

Arkadaşlar birde tüm botlar mı illegal yoksa legal olan bot var mı? Burda bi abi 3yıl boyunca char kastı bi botla hiçte banlanmadı kaçtane char kastı..

Bot ve benzeri bütün programlar illegaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ainen çarımdA premium warken ßanLanmıştım bide srobot kuLLanırken bence joymax önLemini aLıo ama ßu durumdA arada kaLan masum kardeşLerimize oLuo x)
  • Sbot Dışında Bütün Botlar Banlanıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.