Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım Var Müsaitseniz Bakar Mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Php İle İlgili Bir Sorunum Var. Siteme ADMİN PANELİ YAPMAK ve index.php ye sql verilerini çekmek istiyorum şimdi şöyle

admin panelim hazir sql'e veri atıyor

ve index.php deki kod söyle :

<li><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=96095586&url=#" lang="tr" title="Kategori1" data-href="#" lang="tr" title="Kategori1">Kategori1</a></li>

Şimdi Ben Bunu 100 Türlü Yaptım Fakat Direk Echo"$listele[ad]"; yapınca kategori alanı geliyor ama kategori isim felan yazmıyor

simdi kod şu şekilde olucak

<li><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=96095586&url=#" lang="tr" title="Kategori1" data-href="#" lang="tr" title="Kategori1"><?php echo"$listele[ad]"; ?><br></a></li>

her sekil yapıyorum olmuyor bi yardımcı olsanız :)

mesela
  • echo nun onun ıcın nasıl bir ayar yapabiliriz buna arkadaşlar bilgisi olanlar yorum olarak belirtebilirler.

• Sorun Devam Ediyor Arkadaşlar Bi Yardım Edin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.