Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi günler arkadaşlar ben bügün yeni bir laptop aldım ekran kartı nvida 740m 2gb ve birde intel hd grapich 4600 var ben aldıktan sonra pes 2013 oyununu yükledim ve setting'e girdiğimde ekran kartı bölümünde vram 32mb yazıyordu ve minumum ayarları desteklemiyor diyordu . ben bu olayı nasıl halledebilirm yardım lütfen

• BursaLee16 B kullanıcısına yanıt
    Masaüstüne Sağ tıklayıp Nvidia Control panel'e giriyorsunuz. Oradaki menülerden Manage 3D settings yada 3D ayarlarına girip hangi programın hangi gpu ile çalışmasını istediğinizi belirleyebilirsiniz.

Şu şekilde bir menüdür.
     Arkadaşlar yardımcı olur musunuz sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McScriptS -- 7 Ağustos 2014; 19:39:43 >
  • Arkadaslar bende de aynı sorun bulunmakta. Şimdi kuzenimde de aynı özelliklere sahip 2gb gt740m ekran kartı mevcut. oyunun setting ayarlarına girdiğinde ve optimize ayarlarına baktığında vram değerini 1.9GB görüyor ve olması gerekende bu. Ancak ben girip aynı ekran kartı özellikli bilgisayarımdan baktığımda 32mb Vram görüyorum. ne yaptıysam düzelmedi. Oyuna girerken yoksay diyip giriyorum, ancak daha sonra mac baslamadan oyundan atıyor. Bir türlü çözüm bulamadım, forumlarda ne kadar cözüm üretildi ise hepsini denedim, ancak hiç bir cözüm yolu bulamadım. Varmı bu olayı çözen birileri ?

Lütfen yardımlarınızı bekliyoruz müzdaribiz :(
  • xLorey X kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bendede var bios ayarlarından düzeltebilrisin Ekran kartın onboard olduğu için öyle .
    Ben ekran kartını yakma ihtimalinden dolayı biosa filan bulaşmadım Ama araştırırsan nasıl yapıldığı anlatılıyor
  • Bios ayarları ile ne ilgisi var ki acaba ? Yani nasil bir ayar yapmamız gerekiyor onu anlayamadım ? Aslında durum şu, oyunu açtığımda optimus sitemi devreye giriyor, oyunun setting ayarlarından özelliklere baktığımda da 740m ekran kartını görüyor ama, vram değerini 32mb görüyor cok sacma :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.