Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMDA 2 gb kingston rem kullanıyordum hiç mavi ekrana felen düşmedi sorunu yaşamadım

ama kingston remi satıp 2*2 4gb 800 mhz HI level rem aldım ve hiç memnun kalmadım durmadan mavi ekrana düşmeler oyunda iken de masa üstünde de oluyordu

ama HI level de sorun yaşayacağımı hiç düşün memiştim ama sorun yaşanacak bir markada değil hani

ama şüpelendiğim bir konu var acaba voltaj değerlerimi

ARKADAŞLAR HI LEVEL Lİ SİSTEMİ DE SAATIM KURTULDUM AMA YENİDEN SİTEM DÜZECEĞİM DDR3 1600 MHZ REM ALACAĞIM

KAFAMA TAKILAN SORUN ŞU ŞİMDİ DDR3 REMLERDE BİR 1.5 V 1.65 V VE 1.85 V LOW VOLTAGE REMLER VAR ACABA HANGİSİNİ ALIYIM

BENİM ŞÜPELERİM DOĞRUMU VOLTAJDAN DOLAYIMI

ALACAĞIM ANAKART ASUS

ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEM HEPİNİZE TEŞEKKÜ EDERİM....

• Hi level ramler piyasanın en ucuz ramleri, yinede sorun çıkması normal değil. Sisteme okadar para sayıyorsunuz en azından Kingston HyperX veya daha iyi markalardan seçim yapabilirsiniz. Voltaj konusuna çok takılmamak lazım, uyum konusunda sorun yoksa alınır.
  • voltajın dusuk olması yuksek overclock saglar dıye bılıyorum .. asagıdakı lınkı ıncelersenız .. sızınde dusuk voltajlı ram almanız gereklı dıye dusnuyorum ..

http://www.vatanbilgisayar.com/ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-%282x4gb%29-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    yardıma ihtiyacım var
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.