Arkadaşlar ben vatanbilgisayardan anakartsipariş vereceğim ama anakartın modeli tam olarak belirtilmemiş sadece ASUS P7H55 sadece bukarlık bir bilgi vermişler
Eğer aranızda kullanan veya bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim sipariş vereceğim hemen resimlerden de belki tanıyaabilirssiniz ama asus'un sitesine baktığımda ise
M,LX,PRO M-LX gibi modeller bulunmakta arkadaşlar yarımlarınızı bekliyorum
Selam Seçtiğiniz anakart için kısa bir araştırma yaptım ama vatandaki USB2 olarak geçiyor. Araştırdıklarımda ise USB3. Ayrıca site içindeki satılık kısmında da USB3 olarak yazmışlar. http://forum.donanimhaber.com/m_45705863/tm.htm İsterseniz bir bakın. Kolay gelsin..
kardeşim saolasın araştırmışsın teşkkür ederim ama senin dediğinde iki adet pcı E kart girişi var ben anlayamadım bu vatan bilgisayarı nebiçim ürün acıklaması koyuyorr..
arakdasım gonderdıgın lınkı ınceledım o urunun fotografları olsun acıklamaları olsun bır tuhaf .. sankı eskıden kalma ellerınden cıkartmak ıcın koymuslar oraya ..ne bır acıklama ne dogrudurust bır resım ınceleme yok .. bır ad yorum var sadece .. urun belkı ıyıdır ama gormeden alma derım hayal kırıklıgına ugratmasınlar senı .. yanı netten alma ..gerekırse subeden bak karta .. yada asagıdakı lınkıde ıncele kartlar hakkında fıkrın olur .. sonbırsey daha 1156 degılde 1155 soket almanı tavsıye ederım ..
valla banada oyle geldi ama ya başka bir anakrt gelecek cünkü o tür 1156 p bir anakart yok asus un sitesinde siparişi verdik inşallah sorunsun bir şekillde gelir....