Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar foruma bu konuyu açmak için üye oldum.

Şimdi benim bi bilgisayarım var baya bi eski ram 2 gb işlemci intel pentium dual cpu e2160 1.80 ghz
    Benim bilgisayarımda nvidia geforce 7300 se ekran kartı vardı 512 mb ve sonunda dayanamayıp yandı. Bende gidip arkadaştan geçici olara asus extreme ati ax550 aldım
    Ben şimdi bu bilgisayarda league of legends adlı oyunu 1440 x 900 ayarda orta seviyede fps düşmesi yaşamadan 50 fps civarında sabit olarak oynamak istiyorum. (Şu anki sistemle çok düşük ayarlarda 1280x1024 50 fps açıyor önemli yerlerde 30 25 20 civarına düşüyor ve görüntü kalitesi bihayli düşük )
    Benim anakartımhttp://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/ linkteki modelden ben şimdilik dediğim oyunu bu ayarlarda açması için 200 tllik bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizce alacağım ekran kartını anakartım destekler ve darboğaz olmadan sorunsuz açar mı ? Bir de ekran kartı önerirseniz sevinirim. (Mayıs-Haziran arası yeni bir kasa toplayacağım). Hazirana kadar da günlük 2-3 saat bu oyunu oynamak istiyorum lütfen bana yardım edin okuduğunuz için çok teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum.

• Lütfen arkadaşlar acil..
  • conerr C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim boş yere masraf yapma arkadaşın verdiği ekran kartıyla idare et, yazın güzel bir sistem toplarsınız, masraf çıkarmadan güzelce oynarsınız.
  • Şimdilik 150 - 200 tllik ekran kartı alsam olmaz mı ? Oyun oynanmıyor çünkü
    Bende LOL oynuyorum yazın bu sistemi topluycam şuanlık 6 senelik pc ile idare ediyorum haziran ayında karne indiriminde bu sistemi topluycam inşallah.

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA

GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

SAPPHIRE HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI

Sizede tavsiyem beklemeniz, ekran kartı alsanız dahi oyundan fazla performans alamazsınız dier işlev gören işlemci ram vsvs iyi olması gerek.

• Tamam teşekkür ederim yardım ettiğiniz için anakart ve işlemci alıcağım şubatta
    Rica ederim görevimiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.