Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acil ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mezunum 50K dan mezuna kaldım hedefim hukuk . Çalışmaya 3 hafta once basladım ilk 2 hafta sadece felsefe ve tarih caslıstım ikisininde yarısından fazlasını bitirdim
    bu hafta tatile gittim 1 haftalgına bugün döndüm ama hiç bişey hatırlamıyorum ne yapmalyım yardın edin tarih ve felsefe yarıdn lüfen . Birde sizce geç mi kadlım bir mezun için

• 1 - Geç kalmadın

2 - Aklına gelmese bile soru çözdükçe hatırlarsın

3 - Mat ve fen çalışmak varken neden bunu yaptın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum adam kullanıcısına yanıt
    dostuum

1- Tm yim Fen az da olsa calısacagım ama şuan değil

2- Matematik temelim sağlam suan hiç bakamdan geçen seneki bilgimle 28 küsür yapıyorum

3- önce sözelleri bitirip kurtalmkaa isitiyorum
  • iboberk1907 kullanıcısına yanıt
    Ben tm olduğunu biliyorum . Demek istediğim fenleri şu saatler çalışmazsan ilerde sınav yaklaşıyor hengamesinde hiç vakit ayıramayacaksın muhtemelen .

Ayrıca sözel çalışmak istiyorsan coğrafyadan başlamak çok daha makûl . Fem kapsül sosyal denemesi tavsiyemdir .

Mat içinse ygs-lys bir sürü konu ve soru tipi var . Bence böyle iddialı konuşmamalısın . Lysde 45+ diyen çok insan maalesef 30-40 aralığına döküldü . Ben dahil . Ben de senin gibi hafife aldıydım sert geldi cevabı ...

Yani bana göre hazır yaz ayları fenlere başla bitir derim . 1 aya bitirir 25 civarı net yaparsın .

Allah yardımcın olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    yardıma ihtiyacım var
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.