arkadaslar ben ingilteredeyim ve burda bir i phone alacam 1 haftaya kadar ve benim bilgisayarla pek aram yok ama i phone nuda cok seviyorum ve bu yuzden 1 tane alacam fiyat merak edenler varsa 269 pound arkadas i phone alirsam ne gibi islemler yaapcam yani bu i tunes nedir nasil kullanilir arkadaslar ben normalde adanada yasiyorum adanada i phone kiran birileri varmi biliyorsaniz soylemeniz yeter ben i phone aldigimda installer diyorsunuz i tunes diyorsunuz ben bunlari nasil kuracam ve nasil kullanacam ve bunlari yapinca i phone da neler degisiyor gercekten yazarsaniz cok cok cok minnettar kalirim bu i tunes dediniz sey satiliyormu yoksa kendindemi var nedir ne yapmam gerek i phone alinca ozelliklerini kullanamazmiyim yoksa ne olcak simdiden tesekkurler lutfen yazin i phone severler
Önce konu açmadan Mutlaka okuyun başlığını okumalısın!!!!!!!
___
Pm ne bak kardeşim
arkadaslar duyurulur eger i phone adi soy adi gibi bilen bir arkadas varsa bana msn adresini versin cunku biriyle konusmazsam anliyamiyorum bu aleti ama benden para istemicek ticarete dokmeyin isi eger msn adresini verirse bir arkadas aleti yeni aldim kirdirdiktan sonra nasil kullanacam neelr yapmaliyim bana yardim ederse cok cok cok tesekkur ederim lutfen arkadaslar biriniz verin adresini