Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var Televizyonmu&Projeksiyona devammı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 55 inch tv almak istiyorum!Hemen hemen tüm tv bölümündeki yorumları okudum bütcem nakit 3000tl gerekirse 1000tl de kredi kartına çektirebilirim yani 3500-4000tl arası bir bütce ayırdım hangi tv yi alayım? Smart benim için önemli değil dahili uydu alıcısı olmasada olur 3d olursa iyi olur! Eşimle ben sabah 8 ile akşam 6 arası çalışıyoruz akşamları 3-4 saat belki rutin programları seyretmek için alıyorum televizyonu normalde projeksiyon kullanıyorum evde tv için lakin 3000 saatte bir lamba ömründen bıktım artık optoma gt750xl alacaktım 3d gözlüğü felan derken 2400tl fiyatı buluyor değermi değmezmi hala muallaktayım? okadar para verip gt750xl mi alayım yoksa 3000tl nakit ve gerekirse birazda kredi kartı desteği ile büyük ekran bir tv mi alayım Plazmada Pana deniyor lg nin Plazmaları nasıldır ? (Salonum oldukça büyük ) yardım ederseniz sevinirim saygılarımla

LG-55LA660S 3.950TL fiyat iyimidir ? sizin önerebileceğiniz model varmı ?

• Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim optoma gt750xl aldım panel alımını kendi evime geçene kadar ertelemeye karar verdim umarım hayırlısı olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet0678

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim optoma gt750xl aldım panel alımını kendi evime geçene kadar ertelemeye karar verdim umarım hayırlısı olur .

En iyisini yapmışsın.sık kullanmayacağın için gerek yok tvye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.