Arkadaslar benim bi köyüm var ve ayarlara girdigimde facebook bağlandı , google bağlantı kesildi yazıyor. Ne yapmam lazım tıklıyorum bağlanmak için store ekranı geliyor bi yuvarlak doluyor ismim yazıyor ama hala bağlantı kesildi yazıyor herhangi bir hesaba bağlı olmayan charda çok güvenliksiz oluyor lutfen yardiminiza muhtacim arkadaslar..
quote:
Orijinalden alıntı: TonyMontana62
Arkadaslar benim bi köyüm var ve ayarlara girdigimde facebook bağlandı , google bağlantı kesildi yazıyor. Ne yapmam lazım tıklıyorum bağlanmak için store ekranı geliyor bi yuvarlak doluyor ismim yazıyor ama hala bağlantı kesildi yazıyor herhangi bir hesaba bağlı olmayan charda çok güvenliksiz oluyor lutfen yardiminiza muhtacim arkadaslar..
Köy Zaten Adına Bağlıysa Orda Ne Yazdığının Önemi Yok Merak Etme Yani Orda Bağlantı Kesildi Diye Köyünde Yaptıkların Silinmicek
Doğru da mesela ben oyunu silip yüklemek istediğimde bidaha köyüme erişemicem herhangi bir hesaba bağlı olmadığından
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme