Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımınıza ve fikrinize ihtiyacımvar. Siz olsaydınız ne alırdınız.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim
    Ryzen 5 3600x
    32 gb 3000 ram
    Tuf gaming pro b450 anakart
    2k 144hz 1ms monitör.
    700w psu

Şimdi ekran kartı almak istiyorum. 2 el olarak alacağım ve kararsız kaldım.

- Rog strix Amd Vega64 - 1600 tl
    - Gtx 1080 - 1800-2000 tl arası

İkisininde kutusu var garantisi yok. Bu benim için önemli degil.
    Cs go ve pubg oynuyorum. Vega 64 uv/oc ve yeni güncellemeler ile 1080 i deviriyormuş ve elektrik türketimi iyi düzeylere iniyormuş. 2500 tl ve üstü vererek 1080ti, 5700xt veya rtx almak istemiyorum. Siz olsanız hangisini alırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsintekin -- 17 Mart 2020; 22:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi bakın buraya üstadlar lütfen...?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsintekin

Bi bakın buraya üstadlar lütfen...?
    Ah ah !!! Nerde o eski donanımhaber? Eskiden, konuyu açardık? Bi F5 Yapardık., bi bakmışsın 3-4 cevap gelmiş bile...

• Monitörün g-sync uyumluysa gtx 1080,freesync uyumluysa vega 64 al. Şahsen benim monitorum g-sync uyumlu olduğu için 1080 ti tercih etmiştim. Vega 64 lerinde belli başlı alınabilecek modelleri var eğer amd kart alacaksan mutlaka ilk sapphire bak sonra powercolor sonra gigabyte sonra msi amd kartlarda en son asusa bak derim hatta amd kartlarda asusa bakma bile ikinci el alacaksın sonuçta vega 64 strix rev.1 falan denk gelir. Ciddi sogutma problemleri vardı vega 56-64 revizyon 1 strixlerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RR_AsLan

Ah ah !!! Nerde o eski donanımhaber? Eskiden, konuyu açardık? Bi F5 Yapardık., bi bakmışsın 3-4 cevap gelmiş bile...

Alıntıları Göster
    Aynen kardeş valla.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Monitörün g-sync uyumluysa gtx 1080,freesync uyumluysa vega 64 al. Şahsen benim monitorum g-sync uyumlu olduğu için 1080 ti tercih etmiştim. Vega 64 lerinde belli başlı alınabilecek modelleri var eğer amd kart alacaksan mutlaka ilk sapphire bak sonra powercolor sonra gigabyte sonra msi amd kartlarda en son asusa bak derim hatta amd kartlarda asusa bakma bile ikinci el alacaksın sonuçta vega 64 strix rev.1 falan denk gelir. Ciddi sogutma problemleri vardı vega 56-64 revizyon 1 strixlerin.
    Monitör hem freesync hem gsync .
    Vega 64 kart 1080 yerine seçilirmi kararsız kaldım. Fiyatıda uygun.

• Gurmehardware G kullanıcısına yanıt
    siz hangi kartı kullanıyorsunuz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1070ti yada 1080ti garantisi olan ekran kartını 2000-1800 bareminde alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: algoritma

1070ti yada 1080ti garantisi olan ekran kartını 2000-1800 bareminde alabilirsiniz.
    Kardeşim 1800-2000 tlye 1080ti bul hemen alayım miningde olur hemen alirım. 1070ti bulunur onda sıkıntı yokta 1080ti nerdeee o paralara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.