(BEN BU YAZIYI OKUMAM DİYORSANIZ ÖZET ARKADAŞLAR BANA TM ÇALIŞMA PROGRAMI LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN İZLEYEBİLECEĞİM YOLLARI SÖYLEYİN,ANLATIN HİÇ Mİ GÜNÜNÜZDE DEĞİLSİNİZ LİNK BİLE ATSANIZ OLUN AMA BANA YARDIMCI OLUN)
Arkadaşlar geçen sene tam anlamıyla bomboş bir yıl geçirdim hani öyle böyle değil hiç çalışmadım hiç uğraşmadım hadi tek bir kitap bitirmedim ve sonuç zaten düşündüğünüz gibi hüsran 83 bin civarı oldum ve ailem boş kalmamam için tercih ettirdi ve şuan CBÜ Endüstri mühendisliği hazırlık okuyorum hazırlık biraz rahat bir sınıf ve bu yüzden ilerde çocuklarımında rahatını düşünerek yani şimdiden bunu düşünmeye başladım iyi bir meslek edinmek istiyorum geçen sene sayısal öğrencisiydim ama içimde hep bir tmci vardı bunuda ortak derslerimiz olan edebiyat,coğrafya,tarih yatkınlığımdan hocalarım bile diyordu arkadaşlar şuanda hani daha demin bir deneme çözdüm nasılım acaba diye türkçe 23-24 civarı sosyal 32 matematik 20 fen 26 çıktı ve ben gerçekten çalışmak istiyorum artık ve asıl konuya geliyim gerçekten ilk 10-15 bine oynamak istiyorum tmde çünkü puanım düşücek bu arada 52 aldım geçen sene bu sene 26 gelicek ilk 10-15 k ya girmeyilim ki az düşsün istiyorum evet arkadaşlar tmden çalışma tüyoları verebilecek olan arkadaşlar arıyorum lütfen hazır konu bile olur linkini atın ben bakarım ama yardımcı olun bana ben artık daha iyi yerlere gelmek istiyorum mühendislikten kurtarın beni teşekkürler şimdiden
++++
kendi programını kendin yap çok daha yararlı olur konuları topla bir yerden böl haftalara
Şöyle yapmayı düşünüyorum ygs matematik tekrar edicem 1 ayda türkçeyide her gün çalışırım çıkmış sorular var türkçeden onları yaparım tarih coğrafya günde bir konu ve yavaştan edebiyat notlarımı çıkarmayı düşünüyorum sizce bu gidişat iyi olur mu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme