Şimdi Ara

arkadaşlar yardm edın lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartımı güncelledim oyun lagdan geçilmiyor oyuna qiriyorum 10 saniye sonra atıor 99 pt de kasılıyorm 10 saniyedde atmassa 1-2 dk sonra atıor yardımlarınız icin teşekkürler

• arkadaşım ne dediğin belli değilki hala lagla pc kasmasını ayırt edemeyen var. pc inmi kasıp oyundan atıyor yoksa dc mi oluyorsun.
  • Sanırım sorun ' Party Buff Status '. Option'dan ayarlayabilirsin.
  • laq
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet48

laq

kimlerle uğraşıyoruz
  • oyunu bilmiyo olabilriz yardım edermısnız dedık hakaret yiyoruz arkadaşımsen yardım etme tamamı
  • MetalWave'nin demek istediği lag ile ekran kartının bir alakasının olmadığı.
  • quote:

laq

• quote:

oyunu bilmiyo olabilriz yardım edermısnız dedık hakaret yiyoruz arkadaşımsen yardım etme tamamı

sana açıklama yapıp sordum verdiğin cevap; "laq", bu verdiğin cevaba ne olursa olsun aynı cevabı alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 27 Eylül 2009; 13:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

oyunu bilmiyo olabilriz yardım edermısnız dedık hakaret yiyoruz arkadaşımsen yardım etme tamamı

sana açıklama yapıp sordum verdiğin cevap; "laq", bu verdiğin cevaba ne olursa olsun aynı cevabı alırsın.

Hocam senin anlattığın dilden anlamıyormuş işte.

Sorun senin ya ekran kartında ya da internet bağlantındadır. Lag olduğuna eminsen ekran kartınla ne alaka?
  • quote:

laq

bende senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.