Bildirim
arkadaşlar yardm edın lutfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım ne dediğin belli değilki hala lagla pc kasmasını ayırt edemeyen var. pc inmi kasıp oyundan atıyor yoksa dc mi oluyorsun. -
Sanırım sorun ' Party Buff Status '. Option'dan ayarlayabilirsin. -
laq -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet48
laq
kimlerle uğraşıyoruz -
oyunu bilmiyo olabilriz yardım edermısnız dedık hakaret yiyoruz arkadaşımsen yardım etme tamamı -
MetalWave'nin demek istediği lag ile ekran kartının bir alakasının olmadığı. -
quote:
laq
-
quote:
oyunu bilmiyo olabilriz yardım edermısnız dedık hakaret yiyoruz arkadaşımsen yardım etme tamamı
sana açıklama yapıp sordum verdiğin cevap; "laq", bu verdiğin cevaba ne olursa olsun aynı cevabı alırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 27 Eylül 2009; 13:38:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
quote:
oyunu bilmiyo olabilriz yardım edermısnız dedık hakaret yiyoruz arkadaşımsen yardım etme tamamı
sana açıklama yapıp sordum verdiğin cevap; "laq", bu verdiğin cevaba ne olursa olsun aynı cevabı alırsın.
Hocam senin anlattığın dilden anlamıyormuş işte.
Sorun senin ya ekran kartında ya da internet bağlantındadır. Lag olduğuna eminsen ekran kartınla ne alaka? -
quote:
laq
bende senin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X