Arkadaşlar bulunduğum ilçe genelinde bir yarışma düzenlendi, yarışmaya tahminim 250 kişiden çok kişi katılmaz. Zaten çok kalabalık bir ilçe değil.
Yarışma Konusu: Hz. Muhammed(s.a.v)'e Mektup
Konudan da belli olacağı gibi Hz. Muhammed(s.a.v) 'e bir mektup yazmam lazım. Yani ona yazar gibi yazmak gerekiyor. En az 1 sayfa, en fazla 3 sayfa olacakmış. Kompozisyon...
İşin kötü yanı ben pek kompozisyon felan yazmayı beceremiyorum, ama umreyide kaçırmak istemiyorum. :(
Umreye ilk 3 kişi gidecek.
İçinden geldiği gibi yazmalısın..Ne düşünüyorsan kurallı , düzgün , sade bir biçimde yaz..Güzel duygularını kağıda aktar..Büyük ihtimal seçilirsin zaten..Son olarak yapmacık olmaktan kaçın..Direk hissetiklerini yaz okey
Hissettiklerimi dümdüz de yazarım da, kurallı da yazarım sorun değil. Herkes hissettiklerini yazar ve bende sıradanlar arasında 100. sıralarda yerimi alırım. Bana farklılık lazım, ilk 3 e girebilmem için fark lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: Live Your Life
Ozur dileyerekten; Burada onemli olan "sizin" duygu ve dusuncelerinizi kagida dokmek degil mi? Baskalarin dusuncesiyle ya da cumleleriyle ilk 3 e girip gitme imkani dogunca iciniz rahat olucak mi ? Bir diger deyisle siz mi gitmis olucaksiniz yoksa baskasinin dusunceleri mi ? Tekrar dusunun derim. :)
Haklısın ama 18 yaşında Umre'ye gidersem o yardım edene orda okadar dua ederim ki, oda nasibini alır yani :)