Şimdi Ara

Arkadaşlar Yarışma var, Ödül: UMRE - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulunduğum ilçe genelinde bir yarışma düzenlendi, yarışmaya tahminim 250 kişiden çok kişi katılmaz. Zaten çok kalabalık bir ilçe değil.

Yarışma Konusu: Hz. Muhammed(s.a.v)'e Mektup

Konudan da belli olacağı gibi Hz. Muhammed(s.a.v) 'e bir mektup yazmam lazım. Yani ona yazar gibi yazmak gerekiyor. En az 1 sayfa, en fazla 3 sayfa olacakmış. Kompozisyon...

İşin kötü yanı ben pek kompozisyon felan yazmayı beceremiyorum, ama umreyide kaçırmak istemiyorum. :(

Umreye ilk 3 kişi gidecek.

• İçinden geldiği gibi yazmalısın..Ne düşünüyorsan kurallı , düzgün , sade bir biçimde yaz..Güzel duygularını kağıda aktar..Büyük ihtimal seçilirsin zaten..Son olarak yapmacık olmaktan kaçın..Direk hissetiklerini yaz okey
  • Hissettiklerimi dümdüz de yazarım da, kurallı da yazarım sorun değil. Herkes hissettiklerini yazar ve bende sıradanlar arasında 100. sıralarda yerimi alırım. Bana farklılık lazım, ilk 3 e girebilmem için fark lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Your Life

Ozur dileyerekten; Burada onemli olan "sizin" duygu ve dusuncelerinizi kagida dokmek degil mi? Baskalarin dusuncesiyle ya da cumleleriyle ilk 3 e girip gitme imkani dogunca iciniz rahat olucak mi ? Bir diger deyisle siz mi gitmis olucaksiniz yoksa baskasinin dusunceleri mi ? Tekrar dusunun derim. :)

Haklısın ama 18 yaşında Umre'ye gidersem o yardım edene orda okadar dua ederim ki, oda nasibini alır yani :)
  • Güncel.

Son tarih 20 Nisan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.