Şimdi Ara

Arkadaşlar Yeni Bir Kazıklama Şekli Buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Az önce Adamdan +7 md alcaktım.Adam +7 mdyi PAzara Koydu 999 dan Bende 725 koy dedim ADam tmm dedi Bi daha 999 dan koydu Sonra bozdu +7 yerine posion basılı +1 md koydu +7 md gibi gözüküodu ama allahtan almadım aman item alırken dikkat edin

• yeni değilki bu . çoğu çakallar yapıolar tradeden daha kolay yutturuolar insana tabi
  • Başıma Yeni geldi Tradeyi bende biliyodum ama bunu yeni gördüm denemek lasım
  • Bide O Rebith Gibi Gözükme Bugu Varya O Cok Kötü
  • başıma geldi +8 cleaver koydu boz koydu bozdu gene koydu çektim bi baktım +1 cleaver
    gitti 600m
  • Bunu Yıyen OLcagını sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karikatur_komedya

Bunu Yıyen OLcagını sanmam

aha 6e yemiş yanlıs anlama o anlamda demedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F586582C -- 15 Mart 2007; 20:09:32 >
  • Garip bir hareket sezdiğinizde almayacaksınız bu kadar basit arkadaşlar
  • en son +1 rebith veya +2 olsun herneyse baktığınız zaman başka herhangi bir +1 veya +2 ye mausenizi ghetirdiğiniz an rebith gibi gösteriyor.
  • çakal karması ıste hergun yenı bıısı uretıolar (aramızda kaldın bende bole md artı7 kaybetıtm saglık olsuN)
  • yorumsuz ne desem ? :( ş.refsizler
  • Bence Bu oLayı Yiyen Çok Az 1 Kaç Kişi FeLandır O kdr S*l*k oLunmaz .
  • quote:

ben birine yedirmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cypherking

quote:

ben birine yedirmiştim

yanlış anlama bunu herkes söyler

bunu adama yaptıktan sonra annenin kulaklarını çınlatmıştır
  • Adam Sürekli Pazar Kurup Bozuyorsa Emin Olunki bir tilkilik Düşünüyodur Uyanık Olmak Lazım
  • Bunun salaklıkla alakası yok...İnsan oğlundaki heyecan artışından kaynaklanan bir durum bu...Ayreten güvenin suistimal edilmesi de var tabi işin içinde.ikinci kez tezgaha konulan birşeyin bakılmadan alınması ya heyecandan bakılmamaktan ya da hiç aldırış etmeyip merak etmeden güvenmekten olur.Bu durumda bu sahtekarlığa düşen çok kişi olacaktır.

Bu ve bunun gibi yapan kişiler ise ya çoluk çocuk tayfasıdır ki sanıyorum anne babaları da bu tip işlerden kazanç sağlıyordurlar ya da arkadaşından görüp dur bir kere de ben yapayım ne olacak gibilerinden takılan kişiliği henüz oturmamış meraklı kişilerdir.

Her halukarda dileğim bu kazıklama olayından sonra sahtekarlığı yapanın kazıklananla temasa geçip özür dilemesi ve itemını geri vermesidir ki bu da nadir durumlardan birisidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 15 Mart 2007; 20:49:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.