Şimdi Ara

Arkadaşlar YGS-3 Türkiye 75.siyim Sorularınız Varsa Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
10
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrik ederim gerçekten güzel bi emsal katettiğin yol... 11. Sınıflara tavsiyen neler? Ben 11'im mesela Mat1 Birey B serisi çözüyorum şuan Türkçe'den de Lig Test ve Uğur'un kaynaklarından düzenli çözüyorum. Bunların yanına geometri'de ekleyeceğim bu hafta. Bir yandan tabii ki 11 konularını sıkı tutuyorum ama pekiştiremediğim yeterli test çözmediğim ama iyi anlayıp dinlediğim konular var ne önerirsin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ygs mat için hangi kaynakları çözdün bu arada hedef ne başarılar dilerim
  • Türkçe icin hangi kaynak önerirsin paragraflar ivin guvender kolaydan zora karekok ygs paragraf mi veya Arıkan yayinlari falan mı hangini tavsiye edersin bi de okul sınavlarını takma diyorsunda ort. Düşerse falan nolcak onu düşünüyorum hep karar veremedin siz ne yaptiniz bu durumlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazılılar konusunda ciddiyim.Ygs çalışmanıza engel olmaktan başkaa işe yaramazlar.Mat 1 kaynakları söyledim,fem konu özetli sb ve fen bilimleri sb.Birey b de istisnasız her branşta çözülebilir arkadaşımızın yaptığı gibi.Sosyal konularına şimdiden bakmak,konulara aşina olmak size avantaj kazandırır,hiçbir şey kaybettirmez,bir adım öne geçersiniz.Üstelik sosyal çalışmak mat fen çalışmaktan çok daha kolaydır,sosyale devam.Karşılığını da kesinlikle alırsınız.
  • Arkadaşlar paragraf konusu çok ayrı bir konu.Paragraf özen ister.Çalıştıktan sonra kalkıp "Bu konu tamamdır,ben bu konuyu bitirdim." diyebileceğiniz bir şey değil.Paragrafı uzun zamana yayın.Denemeler bu konuda size yardımcı olur.Uzun zamana yayın derken,her gün ya da iki günde bir,sınava kadar paragraf testleri çözmeyi ihmal etmeyin.Saatlerce oturup çözmeyin demek istiyorum.Paragrafta en fazla beş çeşit on çeşit soru tipi olur.En önemli nokta ise zaman,bu ygs nin hepsi için geçerli.Ygs türkçeyi 20 dakikada bitirdim arkadaşlar,denemelerimdeki ortalama sürem de buydu zaten.5 dk da sınav bitince arada kaldığım sorulara bakma imkanım oldu.ve sonuç 1 yanlış,denemelerde fullerdim genelde.Antrenman çok önemli paragraf için.
  • dostum lise 3 'de mi başladın 4'te mi ?
  • Yazın başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogitoergosum

Merhaba arkadaşlar hepimize geçmiş olsun öncelikle.Ygs-lys ile alakalı olarak çalışma sistemi,dersane seçimi,kaynaklar gibi konularda sorularınızı cevaplamaya hazırım.Özellikle 11. sınıf kardeşlerimize yardımcı olmak istiyorum,katkıda bulunabileceğim bir nokta varsa lütfen bana sorularınızı sorun.
     Arkadaşlar YGS-3 Türkiye 75.siyim Sorularınız Varsa Alayım

Helal olsun hocam.
    Ben 10. Sınıfın temelim idare eder iyi bir okuldayım
    Nasıl ve nereden çalışmaya başlayayım?

• Matematik kursu derken? Açar mısın biraz daha
  • hangi okulda okuyorsun?
  • Tebrikler öncelikle. Konuyu okuyamadım daha önce soruldu mu bilmiyorum ama sorularım şunlar:

-YGS için çalışmaya tam oalrak ne zaman başladın?
    -Yaz tatilini nasıl değerlendirdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Exiled Witch

Matematik kursu derken? Açar mısın biraz daha

Dostum haftada 6 saat matematik hocasına gidiyorum.2 saat mat 1 2 saat mat 2 2 saat de geo idi ygs den önce.Pratik çözümler öğrenmek ve soru ezberlemek açısından özel ders faydalıdır.
  • quote:

quote:

Dostum haftada 6 saat matematik hocasına gidiyorum.2 saat mat 1 2 saat mat 2 2 saat de geo idi ygs den önce.Pratik çözümler öğrenmek ve soru ezberlemek açısından özel ders faydalıdır.

Ygs 6 için 480 civarı bir puan almak için günde kaç saat düzenli bir şekilde çalışmalıyım?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar hepimize geçmiş olsun öncelikle.Ygs-lys ile alakalı olarak çalışma sistemi,dersane seçimi,kaynaklar gibi konularda sorularınızı cevaplamaya hazırım.Özellikle 11. sınıf kardeşlerimize yardımcı olmak istiyorum,katkıda bulunabileceğim bir nokta varsa lütfen bana sorularınızı sorun.

organik kimya kitap kaynak çalışma stratejisi vs. her türlü organik önerini alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Tebrikler öncelikle. Konuyu okuyamadım daha önce soruldu mu bilmiyorum ama sorularım şunlar:

Ben yaz tatilinin ortasında,temmuz gibi başladım ama şu sıralar 11. sınıflar için ideal diye düşünüyorum.Çünkü bu dereceyi yapmak benim için çok çok zor oldu.Eğer şimdi başlarsanız ilerde kesinlikle rahat edeceksiniz,hele sınav için geri sayım başladığında konu birikmemesi için şu an başlamak büyük avantaj olur.Yaz tatilinde kendinizi fazla sıkmayın,elinizden geleni yapın ama sınırlarınızı zorlamayın derim.Ygs nin en kolay branşı kimyadır,ben yazın kimyayı bitirdim ve mat 1 de ilerledim,sene içinde rahat ettim böylece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Tebrikler öncelikle. Konuyu okuyamadım daha önce soruldu mu bilmiyorum ama sorularım şunlar:

Ben yaz tatilinin ortasında,temmuz gibi başladım ama şu sıralar 11. sınıflar için ideal diye düşünüyorum.Çünkü bu dereceyi yapmak benim için çok çok zor oldu.Eğer şimdi başlarsanız ilerde kesinlikle rahat edeceksiniz,hele sınav için geri sayım başladığında konu birikmemesi için şu an başlamak büyük avantaj olur.Yaz tatilinde kendinizi fazla sıkmayın,elinizden geleni yapın ama sınırlarınızı zorlamayın derim.Ygs nin en kolay branşı kimyadır,ben yazın kimyayı bitirdim ve mat 1 de ilerledim,sene içinde rahat ettim böylece.

Hangi okuldasin hocam

• quote:

quote:

quote:

Ygs 6 için 480 civarı bir puan almak için günde kaç saat düzenli bir şekilde çalışmalıyım?

Bu tamamen sana bağlı.Günde kaç saat çalışıp ne kadar soru çözeceğine sen karar vermelisin.Dediğim gibi bazı günler 100 soru çözersin bazı günler 700 çözersin.700 sana abartı gelmesin sene içinde,sınav yaklaştıkça ve konular bitince bu rakamlara ulaşacaksın.Bazı günler ise konuyu okuyup 2 test çözmek sana yetecek.Ama hiçbir günü boşa geçirme,geçirirsen geri dönüş olmayabilir.En önemli şey çalışmanın verimli olması yani,saatleri kafana takma.

• quote:

Orijinalden alıntı: wars123

quote:

organik kimya kitap kaynak çalışma stratejisi vs. her türlü organik önerini alabilir miyim

Organik için yardımcı olacak seviyede değilim dostum kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4321barış1234

quote:

Helal olsun hocam.
    Ben 10. Sınıfın temelim idare eder iyi bir okuldayım
    Nasıl ve nereden çalışmaya başlayayım?

Bence senin için biraz erken kardeşim,temeli sağlam tutmaya bak,bol kitap oku,fazla soru çözme.Dilbilgisini,biyolojideki bazı temel şeyleri,atomun yapısı gibi temelleri iyi al,matematiğe fazla kafa yorma.11.sınıfta hakkıyla başlarsın,henüz erken.

• Merak ettiğim tek şey TM. misiniz MF mi Sözelmi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.