Bildirim
Arkadaşlar YGS-3 Türkiye 75.siyim Sorularınız Varsa Alayım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı anda kaç sekme açıyorsun öyle :D -
O kadar çok fake kişi var ki birde aisten optiğinizi koyarsanız daha inandırıcı olur bence -
dostm çok ii yapmssın tebrikler mat özellikle zordu
ben mattan 34 net yaptm ama sosyali yetistiremedim 15 yanlıs oldu sen hepsini iyi yapmıssın -
Haklısınız arkadaşlar çok fazla fake var.Benim amacımsa gerçekten yardım etmek.Cevap kağıdımı koyarım birazdan.quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
dostm çok ii yapmssın tebrikler mat özellikle zordu
ben mattan 34 net yaptm ama sosyali yetistiremedim 15 yanlıs oldu sen hepsini iyi yapmıssın -
Optiği sildim arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: cogitoergosum
Haklısınız arkadaşlar çok fazla fake var.Benim amacımsa gerçekten yardım etmek.Cevap kağıdımı koyarım birazdan.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogitoergosum -- 2 Nisan 2014; 19:44:59 > -
başarının sırrı bol sekme açmak arkadaşlar, görüldüğü üzere
şaka bir yana, tebrikler hocam hedefiniz neresi -
Ben hangi kaynakları kullandığınızı merak ediyorum bir de ne zaman başladınız Ve ne kadar Çalıştınız. Sonucunuz Çok güzel. -
Arkadaşlar ilk 3 yıl okulda sonlara oynuyordum ilk ygs lerde 80 90 net civarındaydım,onlar da sadece türkçe tarih felsefe ve din gibi genel kültürüm sayesinde yaptığım netler.Oran orantı bile bilmiyordum.Çalışmaya temmuz ayında başladım,ygs kimyayı erkenden bitirdim,fem simetri kullandım.Daha sonra da sınav kimya soru bankası bitirdim.Daha sonra matematik kursuna kaydoldum hocanın verdiği ödevlerle mat 1 e başlamış oldum.Ygs den önceki denemelerimde 155 netin altını görmüyordum arkadaşlar ve yaza gelmeden durumum buydu işte,yapılamayacak hiçbir şey yok.Sosyale gerçekten çok fazla ve severek çalıştım,fem tarih ygs lys konu anlatımlı bitirdim,sadece ygs konularını ama.Coğrafya körfez ygs lys konu anlatımlı fem konu özetli sb ve final sb bitirdim.Felsefe okudum sadece,bir de açı nın bir fasikülü vardı onu çözdüm.Biyoloji en eksik olduğum yerdi sene içinde en çok biyolojiye baktım,yalan söylemiyorum senenin başında biyolojiden eksi 3 net yapıyordum.Palme sb nin a cildini,zirve sb ve fem simetrileri bitirince oldukça rahatladım biyolojide.Fizikte ise özel ders hocamın ödevlerini yaptım sadece.Her branştan yani tr sos mat fen 30lu 2 deneme ve çıkmış soruları sınavdan önceki bir ay içerisinde erittim,ayrıca 5 hamlede ygs de iyi tekrar yaptırdı arkadaşlar.Kaynakları daha yazarım aklıma ilk bunlar geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: ıslaktahtakurusu
Ben hangi kaynakları kullandığınızı merak ediyorum bir de ne zaman başladınız Ve ne kadar Çalıştınız. Sonucunuz Çok güzel.
-
Tebrikler için sağolun arkadaşlar.Hedefim boğaziçi üniversitesi ama mühendislik de olabilir,edebiyat kasarsam işletme de yazabilirim,belli olmaz.quote:
Arkadaşlar ilk 3 yıl okulda sonlara oynuyordum ilk ygs lerde 80 90 net civarındaydım,onlar da sadece türkçe tarih felsefe ve din gibi genel kültürüm sayesinde yaptığım netler.Oran orantı bile bilmiyordum.Çalışmaya temmuz ayında başladım,ygs kimyayı erkenden bitirdim,fem simetri kullandım.Daha sonra da sınav kimya soru bankası bitirdim.Daha sonra matematik kursuna kaydoldum hocanın verdiği ödevlerle mat 1 e başlamış oldum.Ygs den önceki denemelerimde 155 netin altını görmüyordum arkadaşlar ve yaza gelmeden durumum buydu işte,yapılamayacak hiçbir şey yok.Sosyale gerçekten çok fazla ve severek çalıştım,fem tarih ygs lys konu anlatımlı bitirdim,sadece ygs konularını ama.Coğrafya körfez ygs lys konu anlatımlı fem konu özetli sb ve final sb bitirdim.Felsefe okudum sadece,bir de açı nın bir fasikülü vardı onu çözdüm.Biyoloji en eksik olduğum yerdi sene içinde en çok biyolojiye baktım,yalan söylemiyorum senenin başında biyolojiden eksi 3 net yapıyordum.Palme sb nin a cildini,zirve sb ve fem simetrileri bitirince oldukça rahatladım biyolojide.Fizikte ise özel ders hocamın ödevlerini yaptım sadece.Her branştan yani tr sos mat fen 30lu 2 deneme ve çıkmış soruları sınavdan önceki bir ay içerisinde erittim,ayrıca 5 hamlede ygs de iyi tekrar yaptırdı arkadaşlar.Kaynakları daha yazarım aklıma ilk bunlar geliyor.
Alıntıları Göster
-
Çalışma saatleriniz nasıldı hocam ? Gece,gündüz ve az,çok nasıl çalıştınız yani ? -
Okulda derslerin neredeyse hiçbirini dinlemedim dostum,çünkü 12. sınıf konuları ygs ye lazım değil,mat 2 yi de dışarıdan takviye alıyorum kendim uğraşıyorum hallediyorum.Dersleri dinlemediğim için okulda çok çok fazla vaktim oluyordu çalışmak için.Bazen yemekten bile fedakarlık yapıp kütüphanede soru çözdüğüm oluyordu,gece uyumadığım da.Vakti sakın ha sakın boşa harcamayın,sonradan çok ihtiyacınız olacak.Soru sayısı olarak da kesin bir standart tutturmaya çalışmayın,bazı gün 100 çözersiniz bazı gün 200 bazı gün 700.Bazı gün konuyu okursun sadece üstüne iki test çözersin yeter o sana.Ama hiçbir günümü boşa harcamadım,adamakıllı çalışmadığım bir gün olmadı sene başından beri.quote:
Orijinalden alıntı: ÇAĞLAYANLAR
Çalışma saatleriniz nasıldı hocam ? Gece,gündüz ve az,çok nasıl çalıştınız yani ?
-
tebriklerquote:
Okulda derslerin neredeyse hiçbirini dinlemedim dostum,çünkü 12. sınıf konuları ygs ye lazım değil,mat 2 yi de dışarıdan takviye alıyorum kendim uğraşıyorum hallediyorum.Dersleri dinlemediğim için okulda çok çok fazla vaktim oluyordu çalışmak için.Bazen yemekten bile fedakarlık yapıp kütüphanede soru çözdüğüm oluyordu,gece uyumadığım da.Vakti sakın ha sakın boşa harcamayın,sonradan çok ihtiyacınız olacak.Soru sayısı olarak da kesin bir standart tutturmaya çalışmayın,bazı gün 100 çözersiniz bazı gün 200 bazı gün 700.Bazı gün konuyu okursun sadece üstüne iki test çözersin yeter o sana.Ama hiçbir günümü boşa harcamadım,adamakıllı çalışmadığım bir gün olmadı sene başından beri.
Alıntıları Göster
-
Hocam en zayıf dersim ygs matematik çok da zayıf değil temelim var 30 nrti geçmeye başladım ne önerebilirsin bana? -
Arkadaşlar ygs matta fen bilimleri çizgiüstü ve fem konu özetli sb i önerebilirim,ve tabiki çıkmış sorular.Bu sene gördük ki matematik artık fullemek için çok daha uygun olacak,konuları hemen bitirmeye bakın,altyapınız mutlaka olmalı.Sonra söylediğim sb leri çözerseniz 32 de 28 i garanti ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz
Hocam en zayıf dersim ygs matematik çok da zayıf değil temelim var 30 nrti geçmeye başladım ne önerebilirsin bana? -
Ya biz gecen cumartesi simav olduk daha hic çalışmadım ygs mata falan hafiften temel kavramlar dan basladim ama fene bakmadım daha ve sonuc Fenden berbat kimya ya normal midir sizce hic hatirlamiyormusum unutmusum tamamen bi de okul sınavlarina calismak hic icimden gelmiyor yani sayisallarda cok zevk alıyorum ama alm ing calismak istemiyorum o an fzik mat çözmek istiyorum sizce ne yapmalıyım -
Mat 1 de en zor kısım başlangıçtır,temel kavramlar falan çok kasar en başta,sonra alışırsınız,kaptırır gidersiniz.Ben en başta mat 1 den hiç hoşlanmadığımı hatırlıyorum.Umarım başarırsın,okul yazılılarını sakın ola umursama.Hiçbir şeye yaramaz.quote:
Orijinalden alıntı: mel_k
Ya biz gecen cumartesi simav olduk daha hic çalışmadım ygs mata falan hafiften temel kavramlar dan basladim ama fene bakmadım daha ve sonuc Fenden berbat kimya ya normal midir sizce hic hatirlamiyormusum unutmusum tamamen bi de okul sınavlarina calismak hic icimden gelmiyor yani sayisallarda cok zevk alıyorum ama alm ing calismak istemiyorum o an fzik mat çözmek istiyorum sizce ne yapmalıyım -
Tebrik ederim.Hangi okuldaydin hocam okulda sonlara oynuyordum demissin de merak ettim. Ankara fen izmir fen falan mi :) -
Dostum bir fen ama dediklerin değil,biraz daha güneyde :) Yazılıların tamamiyle gereksiz olduğunu,hiçbir belirleyiciliği olmadığını da bu yüzden söylüyorum zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Sikinti BUYUK
Tebrik ederim.Hangi okuldaydin hocam okulda sonlara oynuyordum demissin de merak ettim. Ankara fen izmir fen falan mi :) -
Oncelikle tebrik ederim dostum. Sonucun mukemmel. Ben suan 11. sinifa gidiyorum. Ilk yazililarimiz bitti ve mukemmel sonuclar aldim. Simdi yazili yukunden kurtumus olarak hafiften ygsye baslamayi dusunuyorum. Bu donem sonuna kadar ki amacim geometri ygsden 1 soru bankasi bitirmek, matematik ygs konu eksikllerimi tamamlanak ve sosyal derslerine bakmak.
Sosyal derslerine bakmak biraz garip gelebilir ama yine bu forumda bi arkadasimizin versigi oneriler dogrultusunda ilerlemeyi dusunuyorum. Ki bu seneki sorulari da goz onunde bulundurursak bence sosyal calismak hicde gereksiz bir sey degil bence. Ayrica turkce paragraflarda da antreman yaparak hizlanmaya calisiyorum. Bunlari yaptiktan sonra yazin allah ne verdiyse yardiririm diye dusunuyorum :D
Kusura bakma biraz uzun oldu ama tecrubeli kisilerin fikirleri gercekten benim icin onemli. Yapmak istediklerim anahatlariyla bunlar. Sakincali gordugun veya eklemek istedigin bir sey varsa simdiden tesekkur ederim.
Benzer içerikler
- devam zorunluluğu olmayan tıp fakülteleri
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- yeni mezun diş hekimi maaşı
- tanımlama ve açıklama arasındaki fark
- faktöriyel sondan kaç basamak 0
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X