Bildirim
Arkadaşlar YGS-3 Türkiye 75.siyim Sorularınız Varsa Alayım (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
cogitoergosum pmlerine bakar mısın. -
Bırak işletmeyi falan ya git sen mis gibi mühendisliğe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petyr Baelish -- 31 Mart 2014; 19:55:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Petyr Baelish
Hocam ciddi misin,ben ciddi ciddi caydım çünkü mühendislikten,işletmeye daha yakınım. -
11.sınıfım ygs olarak sadece matematik ilerliyorum bazi yazilar okumusdum simdi fen baslama seneye kadar unutursun bu dogrumu? Matematik disinda hergun 1 test turkce cozuyorum bunun disinda baska birsey eklemelimiyim? Bu arada derecenden dolayi seni tebrik ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: scdewils
11.sınıfım ygs olarak sadece matematik ilerliyorum bazi yazilar okumusdum simdi fen baslama seneye kadar unutursun bu dogrumu? Matematik disinda hergun 1 test turkce cozuyorum bunun disinda baska birsey eklemelimiyim? Bu arada derecenden dolayi seni tebrik ederim
Sağol kardeşim,güzel bir planın var.Unutma konusunda şunu söyleyeyim,evet unutacaksın ama yine de başlamalısın.Bazı konular tek seferde öğrenilmez çünkü.Senenin başından beri biyosistematik-sınıflandırma konusunu abartmıyorum en az 5 kere çalışmışımdır,anca böyle yüzde yüz anlayabildim.Ayrıca bilgilerin kalıcı olması da senin elinde,işini hafife almazsan niçin unutasın ?
-
Kardeş Türkçe geo hangi soru bankalarını çözdün (geoyu hangi kaynaktan çalıştın?konu anlatımlı birde ygs mat hangi konu anlatımlı kullandın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: laziko61
Kardeş Türkçe geo hangi soru bankalarını çözdün (geoyu hangi kaynaktan çalıştın?konu anlatımlı birde ygs mat hangi konu anlatımlı kullandın?
Konu anlatımlı mat 1 simetri kullandım en başlarda.Yazdan sonra konu anlatımı pek bakmadım zaten.Türkçede son 48 yıl ygs paragraf çıkmış soruları bitirdim akıllı adamdan.Bir de konu anlatımlı fem bitirdim.Geometride de simetri kullandım,sınava yakın güvender ygs geo denemelerini çözdüm çok ince bir kitap zaten.Geometri kimyadan sonra en kolay branş fazla ciddiye almayın arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: cogitoergosum
quote:
Hocam ciddi misin,ben ciddi ciddi caydım çünkü mühendislikten,işletmeye daha yakınım.
Gayet ciddiyim hocam Boun Endüstri falan kas bırak işletmeyi -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cogitoergosum
quote:
Hocam ciddi misin,ben ciddi ciddi caydım çünkü mühendislikten,işletmeye daha yakınım.
Gayet ciddiyim hocam Boun Endüstri falan kas bırak işletmeyi
Hocam endüstrinin işletmeye göre pek bir avantajı yok gibi bir duyum aldım çevremden,o yüzden işletmeye yöneldim,sen endüstrinin durumunu nasıl görüyorsun ?
-
üzüldüm lan senden 3yanlış fazla yapmışım sosyal hariç, 5k oldum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X