arkadaşlar Çin'deki kız arkadaşım türkiye'ye gelmek istiyor..sanırım türkiye çinden vize istiyor..vize alabilmek için sadece konsolosluga başvuru yapıp turistik yada ziyaret amaçlı bi gezi olacagını soylemesi yeterli olurmu??yada benim burdan davet vs. bişey gondermem işimizi kolaylaştırır mı?? bu konuda bilgisi olan varsa goruselim lutffen..yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkurler..
Türk konsolosluğuna başvurup turistlik vize alabilir belli bi süre için hem normal vizeden daha kolay
Çinliler bize korede çektirdi bizde şimdi onlara vizede çektirioz
mesela amerika konsoloslugu burdan vize verirken bi ton belge istiyor..mal varlıgı vs. okul kusr belgeleri ve biçok şey..acaba orda da benzer bi durum söz konusu olurmu??cünkü amerikanın bunu yapmasındaki amaç giden kişini mal varlıgı ve egitim olarak yeterli duzeyde olmasını gormek ve orada kalmayıp sadece belli bi iş icin belli bi zamanda orada kalacagına inanmak istemesidir..zaten aksini hissettikleri zaman vize vermiyorlar hiçbir şekilde.. acaba türkiyede çine karşı böle bi tutum sergiliyo olabilirmi??malum çin çok kalabalık bi ulke ve turkiye biçok insan icin cazip gelebilir...yardım icin simdiden tesekkurler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme