Merhaba arkadaşlar sizden fikir tavsiye almak istediğim konu aşşağıda belirticeğim lakin öncesinden fikrini tavsiyesini beyan edenlere şimdiden çok çok teşekkür ederim şimdiden...
Ben 3 yaşında olmak üzere bir kız evladım bir tanesine 7 aylık olmak üzere hayırlısıyla dünyaya teşrif etmek üzere olacak olan inş bir evladım daha olacak ve akabinde çekirdek bir aileyiz.Bir araba almak istiyoruz ama ortada kaldık kararsısız çünkü bu işin bir keyfi istek tarafı birde maaliyet gider yakıt performans kısmı var.Şöyle özetlemek gerekirse Aile bütçesi toplamda 75.000 tl dir.örnek veriyorum A marka bir araç var gönlünüzden geçen hoişlandığınız tam istediğiniz arabadır ama fiyat olarak 75.000 tl ve ağır hasarlı olsun diğeri ise B arabası olsun 50.000 tl çıtır az hasarlı ama orta düzeyli ama içinize sinmeyen sadece işinizi gören ayağınızı yerden kesecek bir arabadır standart kullanıcaksınız sadece ihtiyaç gidermek için.Toplamda da aile bütçesi de 75.000 dir. Buna istinaden nasıl bir yol izlersiniz 75.000 bütçeli olup 50.000 e araç alıp 25.000 tl yi arkada tutmak mı ne olur ne olmaz diyerekten mi yoksa bir kere alırım içime sinsin seve seve isteye isteye mi bineyim mi diye düşünürsünüz.
Değerli fikirlerinizi almak isterim ona göre mantıklı bir karar vermek istiyoruz...
2008-2009 model renault megane olabilir temizini 45-55 arasina bulabilirsin yakıtı düşük bakım maliyeti yedek parçası uygundur.
75 bin verip niye ağır hasarlı araba alayım ki ? Çok saçma ve gereksiz ileride kime satacaksın ne kadara satılacak? Bırak onu kendin çocukların binecek bilmiyorum ben mi yanlış okudum ama akıl tutulması başka birşey değil
O güzelim bebeleri Pert arabaya mı bindireceksiniz
Allah muhafaza...
Öncelikle Allah ana’lı baba’lı büyütsün. Hocam muhtemelen alacağınız arabayı eşinizde kullanmak zorunda kalacaktır. Bu durumda sizin öncelikleriniz şunlar olmalı. 1. Geriye kaçırmayan otomatik 2. Geri görüş kamerası ve sesli uyarı 3. Özellikle trafikte sürücü bi miktar gaza yüklense bile, ( ilk kalkışta ) sapmayan araba olmalı. 4. Akşam iyi aydınlatılmamış yol ve dönüşlerde ek aydınlatma yapmalı. Diğer güvenlik önlemlerini barındırmalı. Bunlara ilave. Parçası ucuz, lpg ile uyumlu olmalı. Size i20 öneririm. 157 km şehir içi kışlık lastik ile 17.5 lt gaz yakıyor. Valeo balata taktırdım ön arka işcilik dahil 300 tl verdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme