Şimdi Ara

Arkadaşlarını al, Grup Ödülleri kazan! ( 16 kat IP kazanma şansı! ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 2 oyun attım aynı takımla gelmedi 16kat ıp
    ne kadar maç atacaz bilgisi olan 16kat ıp alan varmı
  • anladığım kadarıyla arkadaşlarınızla girin şans yakalayın diyor . yani kesin değil geleceği ya gelirse olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlboxer

quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

Euw'da oynamak isteyenler eklesin beyler. ID: Gotenokaru

lig ne hocam ?

Silver 5 te 3 Rütbe düştüm afk feeder vs vs yüzünden. Op.gg den bakın böyle şeylere buradan yazıp konu kirleneceğine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey gelmeme ihtimali de var, az ip gelme ihtimali de. Tamamıyla şansa bağlı, bunu bilerek girin de sonra "ip gelmedi, az geldi, bunun için mi uğraştık" yazmayın.
  • 3-4 kere 16 kat gelse köşeyi döneriz

• Bu kısmı bir okuyun. Şaşırtmacalı etkinlik

quote:

Grubunuzun Grup Ödülü kazanmama ihtimali olsa da; genelde daha kalabalık gruplar, daha yüksek IP ödülü kazanıyor. Bazı şanslı oyuncuların, nadir de olsa çok büyük miktarda IP ödülü alma şansı oluyor.
  • lolun dh odasına gelın oynayacaklar toplanıp 5 şer kişiden normal game gırıp serı ıp kasalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

lolun dh odasına gelın oynayacaklar toplanıp 5 şer kişiden normal game gırıp serı ıp kasalım..

3 gibi evde olucam ben de gelirim oynarız eğer dh odası duruyo olursa.
  • eXtremeSnake ekleyim deneyelim
  • beyler okuma özrünüz var sanırım. diyorki 5 pre girerseniz 16x ip fazla alma şansınız olucak ve bu prelerle girmeye devam ederseniz şansınız artacak. yani en az 3 oyun falan atmanız lazım ki bir şeyler gelsin. şans faktörü olayı var yani. her maç verirlerse zaten 2 haftada millet tüm heroları arşivler.

edit : az önce 5 pre oyuna girdik zafer aldık sadece günün bonusunu alabildim yani tamamen ihtimaller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 3 Mart 2015; 13:14:05 >
  • OmC43 kullanıcısına yanıt
    yani en fazla 16 kata kadar 5 kişi girdik 15 ip verdi fazladan 2x bile çok zor galiba
  • Oyun oynamaya devam edin şans faktörüde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

2 Kişi lazım o zaman beyler 15-20 yaş arası

TR serverşndeyseniz
    von Goethe
    ekleyin cuma dan pazartesiye kadar oyun atarız
  • rankedde geçerli mi bu olay ?
  • M1 olunur o halde :D Quelhin ekleyin
  • ekleyin beni de kasalım hagane no arashi
  • YusufAygun Y kullanıcısına yanıt
    İkinci kısımda yanılmışsın, çok yüksek miktarlarda ip geliyor. Sistem de oturdu (şuanki bonusdan bahsetmiyorum her ayın son haftası olanı kastettim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

İkinci kısımda yanılmışsın, çok yüksek miktarlarda ip geliyor. Sistem de oturdu (şuanki bonusdan bahsetmiyorum her ayın son haftası olanı kastettim)

• Turkish Tea
    EUW
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.