Şimdi Ara

Arkadaşlarla çadır kampına gidiyoruz tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğim gibi kampa gidiyoruz,kampta binlerce çadır ve karavan var kalabalık bi ortam yani.tavsiyeleriniz neler bize fazla yük olmicak eşyalar neler olabilir?yemek işini nasıl en kolay yoldan halledebiliriz?tava çatal kaşık vb. tarz neler götürelim?tavsiyelerinizi bekliyorum Bir de etrafta bir sürü kız olcak haliyle bunlarla sohbet kurmak için stratejimiz ne olsun? 4 kişiyiz rahat turan taktiği uygulayıp bi kızı indirebiliriz mesela

• yukarı
  • aşağı
  • sağa
  • Sen iki çadır kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Sen iki çadır kur

çadırın içinde çadır kurcam zaten sorun yok
  • Hangi şehirde ? Yaş kaç bir de

• ama bana böyle neler götürebileceğim konusunda yardım lazım daha çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHound

ama bana böyle neler götürebileceğim konusunda yardım lazım daha çok

fener, sin-kov tarzı sprey, ağrı kesici, güneş kremi, mide ilacı(gece çok içersen lazım olur), fenistil merhem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 13 Ağustos 2013; 2:08:58 >
  • Don Quilote kullanıcısına yanıt
    yaşlar 17 marmaris çubucağa gidiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

ama bana böyle neler götürebileceğim konusunda yardım lazım daha çok

fener, sin-kov tarzı sprey, ağrı kesici, güneş kremi, mide ilacı(gece çok içersen lazım olur), fenistil merhem.

feneri hiç düşünmedik kalabalık bi ortam olcak diye ama sin-kov'u söylediğin çok iyi oldu.güneş kremi tamam.mide ilacı ihtiyaç olcağını sanmam çok sağol sin-kov için..
  • Bende datçadayım buraya gelseydin birlikte takılırdık oyun götür tabu şeklinde kart da götür terlik mayo unutma havlu iyi olur. Yaş 17 artık bir kızla konuşurken utanmıyorsundur umarım kızlar rahat olur kamp ortamında biraz ar damarını çatlat akşam dışarıyı tanımak bahanesiyle kızlara gezme teklifi et

• quote:

Bende datçadayım buraya gelseydin birlikte takılırdık oyun götür tabu şeklinde kart da götür terlik mayo unutma havlu iyi olur. Yaş 17 artık bir kızla konuşurken utanmıyorsundur umarım kızlar rahat olur kamp ortamında biraz ar damarını çatlat akşam dışarıyı tanımak bahanesiyle kızlara gezme teklifi et

ne çok şeyi unutmuşuz biz oyun götürmemiz lazım evet.kız meselesindede denicem dediğini

• Ben artık yatıyorum yarın saat 10'da otobüsümüz var gelişmeleri yazarım ss'de eklenebilir duruma göre hadi sağlıcakla
  • quote:

quote:

Bende datçadayım buraya gelseydin birlikte takılırdık oyun götür tabu şeklinde kart da götür terlik mayo unutma havlu iyi olur. Yaş 17 artık bir kızla konuşurken utanmıyorsundur umarım kızlar rahat olur kamp ortamında biraz ar damarını çatlat akşam dışarıyı tanımak bahanesiyle kızlara gezme teklifi et

ne çok şeyi unutmuşuz biz oyun götürmemiz lazım evet.kız meselesindede denicem dediğini

Ayrıntıları bekliyorum koçum hadi beline kuvvet

• Beyler şu an başımıza gelmiyen cenabetlik kalmadı saat 10 a bilet almıştık otobüs rotar yaptı 12 de denizliden çıktık.metroya bindik zaten o ayrı bi hezimetti.marmarisden çubucağa 2.50 olan ücreti 6 lira olarak verdik bedava satılan damla suya 4 lira verdik ve şimdi en b'ktan olanı ise benim cüzdanım kayboldu ve içinde 400 liraya yakın para vardı bulmak için çadırı 2 3 kere boşalttık düşürebilmiş olabilceğim her yere baktık ama yok kafayı yemek üzereyim bunları neden anlattın derseniz bi tatil nasıl berbat olur görün istedim teşekkürler

• quote:

Beyler şu an başımıza gelmiyen cenabetlik kalmadı saat 10 a bilet almıştık otobüs rotar yaptı 12 de denizliden çıktık.metroya bindik zaten o ayrı bi hezimetti.marmarisden çubucağa 2.50 olan ücreti 6 lira olarak verdik bedava satılan damla suya 4 lira verdik ve şimdi en b'ktan olanı ise benim cüzdanım kayboldu ve içinde 400 liraya yakın para vardı bulmak için çadırı 2 3 kere boşalttık düşürebilmiş olabilceğim her yere baktık ama yok kafayı yemek üzereyim bunları neden anlattın derseniz bi tatil nasıl berbat olur görün istedim teşekkürler

hadı ya cok uzuldum hocam.bulursan haber ver

• quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

quote:

Beyler şu an başımıza gelmiyen cenabetlik kalmadı saat 10 a bilet almıştık otobüs rotar yaptı 12 de denizliden çıktık.metroya bindik zaten o ayrı bi hezimetti.marmarisden çubucağa 2.50 olan ücreti 6 lira olarak verdik bedava satılan damla suya 4 lira verdik ve şimdi en b'ktan olanı ise benim cüzdanım kayboldu ve içinde 400 liraya yakın para vardı bulmak için çadırı 2 3 kere boşalttık düşürebilmiş olabilceğim her yere baktık ama yok kafayı yemek üzereyim bunları neden anlattın derseniz bi tatil nasıl berbat olur görün istedim teşekkürler

Hocam bulduk cüzdanı insanlık ölmemiş biri götürmüş yetkililere çok mutluyum şu an

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

quote:

Hocam bulduk cüzdanı insanlık ölmemiş biri götürmüş yetkililere çok mutluyum şu an

ıyı yav sevındım

• Sana tek diyeceğim yanına giderken bir polar al gece toton donar , bizde gittik çadır kampına gecenin soğuk havasına uyanıyor insan polar almadım diye çok pişman olmuştum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.