< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 16 Mayıs 2022; 2:26:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(Ss’li) Balayına Bisikletle Gürcistan’a gidiyoruz
-
-
-
tebrik ediyorum isiz her şey gönlünüzce olsun. En önemlisi de kendi idealleriniz ve arzularınız uğruna harekete geçebiliyorsunuz. Bu her şeyden değerli. Umarım bir çok kişiye yol gösterir.
-
Vay be adam evlilik teklifi alıyor. Beynimden vurulmuşa döndüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıklı sıhhatli evlilik nasip eylesin. Planda iyiymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-omer-professional -- 16 Mayıs 2022; 8:8:32 > -
Yararlı konular açıyorsunda,kendini pazarlaman(övüp,reklam yapman)o konuların önüne geçmeye başladı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok iyi ya ben de ofiste domuz iş arkadaşlarımla pinekleyeyim
-
2-3 sene sonra ağlayarak konu açarsın burada biz de güleriz
-
Konuya mesaj atan 5 kişi, adamın kadından evlilik teklifi aldığına hiç şaşırmamış olmalı ya da o kısmı atlamış olmalı ki hiç şaşırmamışlar
-
Evliliğin Hayatı değiştirmeyeceğini, özgürlüğü kısıtlamayacağını ispatlama amacındayım.
Evlilik bahanelere sığınıp, tembellikten şikayet edenlere mümkün olduğunu gösterme amacındayım.
Aksini iddia edenler mi var? Var ise bunu hayatında hiç evlenmemiş ve cicim aylarına yeni ayak basacak birinden değil de, yıllarca evli kalıp evliliği sindirmiş ve özümsemiş birinin yazması gerekmez miydi?
-
Yaş 33quote:
Orijinalden alıntı: Jodorowsky2-3 sene sonra ağlayarak konu açarsın burada biz de güleriz
Şimdi ağlamam lazımdı değil mi? Bir yere kapak atamadım vs diye.
Not atmadım
Bu arada öğrenciliğimde de üniversite kampüsünde yaşıyordum ss Li şekilde paylaştım konusunu, normalde herkes gibi isyan etmem gerekiyordu.
Olması gereken her fırsatı kullanmak, yoksa yaratmak.
İsyan etmek neyi çözüyor ve çözdü şimdiye kadar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ülkede ekonomi, hukuk, eğitim çökmüş sen hala kişisel gelişim saçmalıkları sayıklıyosun be amca.
-
Bilmeyen mi var?quote:
Orijinalden alıntı: mhmdvvülkede ekonomi, hukuk, eğitim çökmüş sen hala kişisel gelişim saçmalıkları sayıklıyosun be amca.
Çözümün nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evlilik teklifini siz aldığınıza göre evlendiğiniz kişi yabancı birisi
Şimdiden tebriks
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yararlı konular açıyorsunda,kendini pazarlaman(övüp,reklam yapman)o konuların önüne geçmeye başladı...
|
2-3 sene sonra ağlayarak konu açarsın burada biz de güleriz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X