Şimdi Ara

Arkadaşlarla iddiaya girdik 29 Ekim EDİTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gidilir ama gitme yolda başına türlü işler gelmesin.
  • Altında uzun yol kaldıracak sağlam bir bisiklet var ise sabah çok erken saatte başlayıp yapabilirsin.

Su/Gıda+Ekipmanların tam olacak yolda kalmayasın ama yapılır kondisyonun iyi olması da lazım.

Bu 190 km'de rakım sürekli düşüyorsa yani eğim aşşağı doğru ise rahatsın eğim yukarı ise yokuş tarzı yapamazsın çok sağlam kondisyon lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Altında uzun yol kaldıracak sağlam bir bisiklet var ise sabah çok erken saatte başlayıp yapabilirsin.

Su/Gıda+Ekipmanların tam olacak yolda kalmayasın ama yapılır kondisyonun iyi olması da lazım.

Bu 190 km'de rakım sürekli düşüyorsa yani eğim aşşağı doğru ise rahatsın eğim yukarı ise yokuş tarzı yapamazsın çok sağlam kondisyon lazım.

Şuan mesafeden 10 kat daha fazla korkutan şey:

https://www.google.com.tr/search?q=erzincan+terorist&client=ms-android-samsung&prmd=niv&source=lnms&tbm=nws&sa=X&ved=0ahUKEwj1g5iXtNPPAhWFiRoKHYiBD8gQ_AUICCgB&biw=320&bih=452&dpr=1.5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bisiklete de bağlı yol bisikleti ise yapılabilir gibi bisiklet seni taşımalı sen bisikleti değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bisikletin ne? Yol bisikleti mi, kaç kilo? Yoksa market bisikleti gibi mi? Market bisikleti gibiyse hiç o işe girme. 50 km den sonra bisikleti bayırdan aşağı sallar otostopa başlarsın.
    24 saatte bitirmen gerekiyorsa biraz zor ama yapabilirsin. Yolda birsürü şeyle karşılaşabilirsin. Vites, fren ayarı yapmayı bilmen lazım, yama yapmayı zaten... Oldu ki zincirin kırıldı, tamir edebilmen lazım. Bunları hiç bilmiyorsan yola çıkma. Kendini tehlikeye atma. %80 kötü sonuçlanır. Bi keresinde günde 80 km yaptım mtb ile, bidaha yapmam

• quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Öncelikle bisikletin ne? Yol bisikleti mi, kaç kilo? Yoksa market bisikleti gibi mi? Market bisikleti gibiyse hiç o işe girme. 50 km den sonra bisikleti bayırdan aşağı sallar otostopa başlarsın.
    24 saatte bitirmen gerekiyorsa biraz zor ama yapabilirsin. Yolda birsürü şeyle karşılaşabilirsin. Vites, fren ayarı yapmayı bilmen lazım, yama yapmayı zaten... Oldu ki zincirin kırıldı, tamir edebilmen lazım. Bunları hiç bilmiyorsan yola çıkma. Kendini tehlikeye atma. %80 kötü sonuçlanır. Bi keresinde günde 80 km yaptım mtb ile, bidaha yapmam

Bisiklet kron xc 150 v-fren.Yama fren ayarı vites ayarı vs hepsinden anlarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Öncelikle bisikletin ne? Yol bisikleti mi, kaç kilo? Yoksa market bisikleti gibi mi? Market bisikleti gibiyse hiç o işe girme. 50 km den sonra bisikleti bayırdan aşağı sallar otostopa başlarsın.

Bisiklet kron xc 150 v-fren.Yama fren ayarı vites ayarı vs hepsinden anlarım.

Günde 80-100 km yapabiliyosan kondisyon varsa en önemlisiyse kararlıysan rahat yaparsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Altında uzun yol kaldıracak sağlam bir bisiklet var ise sabah çok erken saatte başlayıp yapabilirsin.

Şuan mesafeden 10 kat daha fazla korkutan şey:

https://www.google.com.tr/search?q=erzincan+terorist&client=ms-android-samsung&prmd=niv&source=lnms&tbm=nws&sa=X&ved=0ahUKEwj1g5iXtNPPAhWFiRoKHYiBD8gQ_AUICCgB&biw=320&bih=452&dpr=1.5

Acı bir durum kardeşim ne diyim kendi ülkemizde rahatça gezemiyoruz. Deneme bence sen yol üstündeyken çatışma olursa iddia uğruna gidersin.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyimVarKi? -- 3 Mart 2021; 19:53:59 >
  • Yazın antrenman niyetine günde 100-150 km pedallıyorduk bazı günlerde olur neden olmasın ama bisikletin yola uygun ve kondisyonun sağlam olacak öyle 2 aydır bisiklet sürmüyorum geleyim hemen 200 km yapayım olmaz bizim turlarda ortalama 35-40 arası oluyordu ort hız yani 6-7 saatte giderdik sanırım
  • bir günde kendini cok zorlayarak gidebilirsin tabi bide yola baglı yoldaki egim nasıl kaç metre yokuş cıkıcaksın vs vs bunları hesaplaman lazım.

ben bi hafta sonu kırıkkale-gölbaşı yaptım git gel toplam 190km ama 1900metre yokuş cıkmışım toplamda. düz ve hafif egimli ise yol belli bir tempoda gidersin sıkıntın olmaz bence.
  • kondisyon varsa yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

Yazın antrenman niyetine günde 100-150 km pedallıyorduk bazı günlerde olur neden olmasın ama bisikletin yola uygun ve kondisyonun sağlam olacak öyle 2 aydır bisiklet sürmüyorum geleyim hemen 200 km yapayım olmaz bizim turlarda ortalama 35-40 arası oluyordu ort hız yani 6-7 saatte giderdik sanırım

Antrenman için 150 km ve ortalama hız 35-40. Kaç tane birinciliğiniz var? Mutlaka yarışlara katılıyor olmalısınız.

• yolun yüzde 90 bayır aşağı olsa anca ben bazen 65 kilometre yapıyorum hadi zorlasam max 100 olur ama üstü sıkıntı

bisiklet14 kilodan fazlaysa zaten ölürsün
  • Mevsim ve yer uygun değil bence yazın ege de akdeniz de yapacağım desen tamam derdim de Erzincan çok rüzgarlı bir yer . Geçen yaz gittim temmuzda bile çok soğuktu.

• Bisiklette 20 km ortalama bir hızdır eğimsiz zemin üzerinde. Bu hızı korumak için çok iyi bir kondisyonunuzun olmasına gerek yok ancak uzun bir yol o sebeple dayanıklı olmanız lazım. 20km hız ile 2 saat sürüp yarım saat dinlenseniz bu iki buçuk saatlik sürede, yani o yarım saati istediğiniz gibi bölebilirsiniz.

2.5 saatte 40 km, bunu 5 kere sürdürmeniz gerekecek. Yorulma payını da koyarsak 15 saatinizi alır ama yapılır kesinlikle.

• iyi bir bisiklet ve kondisyonla olur
  • 3 saatte 50-55 yapıyorum yaparsın . Yapılır 1 günde rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puantum -- 11 Ekim 2016; 23:03:33 >
  • Ortaokuldayken sıradan bir bisikletle 36 km yolu 4 saatte gitmiştik.
  • Yol önemli, düz mü ? yokuşlar eğimler fazla mı ?
    İstanbul için örnek vereyim, Şile-Silivri arası 145 km, sen bunun üzerine 45 km daha ekle hiç durmadan İstanbulu bitiriyorsun gibi düşün ama İstanbul bence 24 saatte zor.
    Sen kaybedersin iddiayı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.