Browser tabanli, arkadas gurubu ile oynan basit bir cizim oyunu oynamistim. uzaktan calisilan isyerlerinde haftada bir eglenceli zaman dilimi falan oluyor. o zamanlarda oynamalik bir oyundu Oyun soyleydi:
Oyunu bilen var mi |
Arkadaslarla oynayacak oyun, adini hatirlayamadim. YARDIM
-
-
-
Hayir cizilen seyin ne oldugunu tahmin etmiyorduk.
Ornegin 3 kisi var. A B C kisileri olsun
Her biri 1dk boyunca bisey ciziyo. Ornegin A kisisi ata binen bir kisi yaninda agac arkasinda bakkal vs. cizmis olsun bu sure icinde.
Sonra Anin cizdigi 3sn (kisa sureligine) B ye gosteriliyor. Ayni sekilde Bnin resmi Cye, Cnin resmi A ya gosteriliyor.
Sonra hepsinden gordukleri resmin aynisini ilk cizim suresinden daha kisa sure icinde(ornegin 45sn) cizmesi isteniyor.
B kisisi Anin cizdigi resmi eksik ve yamuk sekilde cizdi. C kisi Bnin resminin aynisini, A kisi de Cnin resmini hatirladigi kadariyla cizdiler 45sn de.
Sonra Bu eksik cizimler sonraki kisiye gosteriliyor 3sn icin. ve sonraki kisi daha kisa zamanda cizmeye calisiyor.
Boylece en basta Anin cizdigi ata binen adam resmini once B sonra C taklit etmeye calisiyor. Son cizen kisi agaci direk olarak cizmis olabiliyor vs
En son oyun her resim icin ilk nasildi, sonra kim nasil cizdi ayni resmi gosteriyor
Guzel oyundu hadi bi yardim pls
-
gartic phone
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o da degil. oyunda tahmin etme yazi yazma yok.
Resim ciziyosun. sonra sana digerlerinin cizdigi resmi gosteriyor kisa sureligine. sonradan gordugunun aynisini daha kisa surede cizmeye calisiyosun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X