Şimdi Ara

arkadaştan sevgili nasıl olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olurr bal gibi olurr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

olurr bal gibi olurr...

Olmaaz..
  • eğer birşeyler ters giderse arkadaşlık da kalmıyor , tecrübe ile sabittir
  • quote:

bu kadar kesin düşüncelerinin olması çok yanlış.sen nasihatlarını kendine sakla bence.herkes "bence" die başlayan cümleler kurarsa daha uygun olacak.

herkesin çok sayıda arkadaşı varıdır ve belki birkaçda dostu vardır, ama arkadaş ile aşk yaşamaya kalkışılsa durum ne olurdu... kızların hepsi böyle... ne yani şimdi arkadaşına aşık ol, diğeri arkadaşın değil mi, bi kızın beş altı samimi arkadaşı olamaz mı? bu o zaman mavi boncuk dağıtmak olmuyor mu?

burada bencesi, sencesi, oncası yok... kızlar böyleler ne yapalım, daha fazlasını istedikleri için, tam sevdiğini söylüyorsun, o ama biz arkadaşız diye sıyrılıyor işin içinden.. al başına belayı... ulennn bu kadar da olmaz ki... madem sevgili olmayacan neden yaklaşıyon, diğer arkadaşlarınle ne yapıyorsan herkese eşir davran di mi? yada madem çok yakınlaşıyon, hadım et yanındaki erkeği o zaman..

bi kadınla erkek arkadaş olamaz, sevgili olur, aşık olur, karı-koca olur... bence erkeklere fazla yüz vermeyin yoksa yanlış anlıyoz...

hem ayrıca neden kızlar sevgilileri ile arkadaşlık yapamıyor... bence önemli olan konu bu.. sevdiğiniz kişiye yakıon olun

• Ya sevdiğini söylemeden, bir şekilde belli etmek en mantıklısı, biz buna ağzı laf yapmak deyimini kullanıyoruz, öyle bir katakulleye getirecen ki işi, kıza hem hoşlandığını söylemiş olacaksız, hemde söylememiş olacaksın , sonra mesela benim yöntemim şöyleydi, "Biz çok yakın iki arkadaşız, birbirimizi çok iyi anlıyoruz, ilişkimizi ilerletsek" (tam olarak böyle söylememiştim) daha iyi olmaz mı? Başbaşa daha çok zman geçirsek? Sonra kız şaşırdı falan... -Ama ben hiç öyle düşünmemiştim,seni hayatta öyle düşünmedim(aa senin pipin mi vardı muhabbeti ), yok arkadaşlar diyordu işte ikiniz çıkarsınız artık ,bende hadi ordan diyordum (Bende içimden hadi oradan diyorum bu arada) ,ben: istersen deneyebiliriz ,berbaber zaman geçiririz , olup olmayacağına bakarız... Kız: "Bakarız ... " Kız zokayı yutmuştur artık....... Bir kaç gün aramazsınız, karizma katsayınızı artırırsınız, biraz zaman geçtikten sonra arayıp kızla buuluşursunuz, kafe falan ,sonra sinema , sonra kıza sinemada sarılırsınız, aha baktınız kızda çıt yok, hafiften öpersiniz falan saçlarıyla oynarsınız, buından sonrası özele girer
    Bu yaşanmış bir hadise, ama atık buluşmuyorum kızla, pek sevmiyorum, başka bir kızla çıkmak istiyorum, bu çok kolay oldu Kız dediğin fethi zor olmalı, işte doğru zamanda doğru kelimeleri kullanarak bu işi başarabilirsiniz...
    GİDİP kıza benimle çıkarmısın derseniz, ve bu sizin dostunuz ise sizinle en yakın merdivende ikinci kata kadar eşlik edecektir
    Ne bileyim, işte güzel bir parfüm sıkıp, temiz ayakkabılar giyip ,kendine güvenerek doğru zamanda doğru kelimeleri sarfedince ,bir kıza zokayı yutturmak çok ta zor olmamalı

• omaz
  • kötü olur
  • bakın demek istediğinizi anlıorm.ama demek ki benim ve sevgilimin başından beri içinde varmış.o yöneldi ben yöneldim aşık olduk.olay bundan ibaret.başka arkadaşlarımda bana ilgisini sööledi ve hakkaten ben onları ööle görmemiştim.bunlar olabilir.attırmayın tepemin tasını
  • quote:

bakın demek istediğinizi anlıorm.ama demek ki benim ve sevgilimin başından beri içinde varmış.o yöneldi ben yöneldim aşık olduk.olay bundan ibaret.başka arkadaşlarımda bana ilgisini sööledi ve hakkaten ben onları ööle görmemiştim.bunlar olabilir.attırmayın tepemin tasını

Siz evlenin artık zamanı gelmiş. Belki evinin hanımı olursun sende. 2 tane çocuk biri kız biri erkek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basq

arkadaşlık ettiğiniz birine nasıl çıkma teklif edilir?
    tecrübeli birilerinin yardımına ihtiyacım var....
    Sen elmayra inanma bekle o teklif etsin

• aynı sorumnu bende yaşadım ama sewilen taraf bendimmm sorun şu yannılıktan we sewgilinin olmamasından dolayı en yakınında gördüün insana aşık ol-duunu sanıyosun ama bu geçici bi durum emin olmadan bişiye kalkışma arkadaşını kaybedersin yokh yere
  • quote:

arkadaşlık ettiğiniz birine nasıl çıkma teklif edilir?
    tecrübeli birilerinin yardımına ihtiyacım var....

açıktan söyleme şok edersin... resmi bir başlangıçla değil kendiliğinden gelişen birşeymiş gibi başlat...
    şimdi öyle...
    evetmi hayırmı açık konuş ...? dersen eğer sen eşşeksin demektir.
    sıkıysa cevap versin şimdi... olmaz kadın milletini zora sokmayacaksın...

evet derse tavlanmayı kabul etmiş durumuna düşecek çünkü... dese bile daha baştan kırgınlık
    çıkacak içinde... hayır derse de zaten kaybedecek...
    onun için onu öyle resmen açık cevap vermeye zorlayacak bir şey yapma...
    sen yavaş yavaş tavlayacaksınki o da kendini ağırdan satarak kadınlık gururunu kurtarsın...
    işler adım adım ilerler sonra... her kadının ilk cevabı hayırdır "belki" diyorsada evettir.
    ama bazen kesin hayır der bazen biraz daha uğraşda belki dedirttirsin der.
    kesin hayırsa üzerine gitme uygun bir zamanda tekrar dene...

başlangıçtan önce onunla ilgili mümkün olduğunca çok şey öğren...
    zevklerini falan bil..
    önce ufak-tefek hediyeler ver...
    hangi filmi - hangi yemeği severmiş konuşurken laf arasında ağzından al...
    sonra o filme götür...
    sonra yemeğe götür vs vs...
    konuştukça tanırsın... bol bolkonuş ve onunla ilgili şeyleri öğren...
    yüz buldukça asılırsın...ne kadar yüz vereceğine o karar verir... kadın istemedikten sonra kazanova bile olsan
    tavlayamazsın.. ne derece isteyeceğinede kadın karar verir..
    kademe kademe ilerleyeceksin kadınlar son kademeyi istese bile senin hemen oraya gelmeni istemez.
    ben her zaman sık sık birşeyler alırım hediye olarak ayrıca yine sık sık gezmeye çıkarmakda iyidir...
    bütün bunlar kesin sonuç vermez... yalnızca kadın "şu erkeğin beni tavlamasını düşünürdüm ona şans vereyim" diyorsa
    olma ihtimali vardır. o şans vermek istemiyorsa olmaz. neden şans vermez gözüne girememişsindirde ondan.
    erkek gibi erkek olarak görün kadınlar güçlü erkeği erkekten sayar yoksa adını çocuk takıp alay ederler...
    biraz maço davran ama canı incelik istediğinde kibar ol. biraz kaba saba erkeğin kibar bir erkekten 1.000 kat
    fazla şansı olur bunu unutma. işi abartma kadın milleti aslan postuna girmeye kalkan köpekleri
    daha kokusundan anlar... ortalama şekilde erkeksi davran... sen onu izledikçe ne düşünüyor belli olur zaten
    ama unutma erkeğin ustalığına değil kadının niyetine bakar bu işler...
    herşeye rağmen yüz bulamıyorsan yada belirli bir seviyeden sonra yüz bulamıyorsan hele özellikle
    seni kullandığından şüpheleniyorsan bu kadında şansını kaybettin çünkü o seni artık erkekten saymıyor demektir...
    vur tekmeyi başkasını ara... sakın uzatmasına yada ayrılırken açık kapı bırakmasına falan izin verme...
    onun niyeti b.ka sarmış demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 2 Mart 2005, 18:40:58 >

• bargsan işi biliyor hafiften
    3S kıralı varya arkadaşım...
    Hayatın gerçeği bu...

Birde
    3M kuralı var:
    1. M : Zeka-GEnel Kültür-Eğitim
    2. M: Boy
    3. M: Yeteri miktarda para

Bu üçüne sahip bir erkek istediği kızı ayarlar...
    Not:Çook tipsiz olmamak kaydıyla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Kız dediğin fethi zor olmalı, işte doğru zamanda doğru kelimeleri kullanarak bu işi başarabilirsiniz...

katıLıyorum ne demisLer ; Kız dedigin IstanbuL gibi oLmaLı fethi zor fatihi tek

bu arada bendede var aynı sınıftan iyi arkadasız beraber oLdukmu guzeL vakit geciyor hosLanıyorumdada cıkmamız imkansız gibi bisi yani oLmaz oLmaz demeyin oLdumu oLuyor
  • Aynen benimde lisede sevdiğim bir kız vardı, hayatta tek onu sevdim, ama araya türlü engeller, kavgalar, insanlar vs. girdi ve olmadı, şimdi artık kimseyi sevemiyorum, belkide o yüzden bana kolay gelio böyle işler, sonuçta kaybetçek bişiyim yok, yani aşık falan olsan mantıklı davranamıyorsun, eçekiniyorsun, kendnini anlatamıyorsun falan, ama kalbin nasılsa mühürlenmiş, çok rahatım vallahi, hiç çekinmiyorum gidip hedefe kilitleniyorum sonra yazıyorum
    Sevdiğim kişi 2-3 sene sonra doktor çıkacak , beyaz önlüğü giyecek ....
    Beyaz önlüğü giymiş üstünee,
    Ne güzel yakışmış esmer tenine,
    Siyah sürmeleri çekmiş gözünee,
    Yarimi ellere doktor etmişleer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 2 Mart 2005, 19:41:57 >

• hmm konun uzmaları güzel açıklamış bu üst konu olmalı
  • bir imza vardı Tüm genellemeler buda dahil olmak uzere yanliştir diye
    işin esprisi bir yana herkes kendi hayatından orneklemelerle bunun olabilirliği ve ya olamazlıgı konusunda yorumlarda bulunmuş.Tabiki bu topigi acan veya bu konuda problemi ve fikre ihtiyaci olan kişi burada bahsedilenleri okumali ama hiç bir şekilde burada anılan çözümlerin tamamen kendi ilişkisinde birebir çözüm olacagını duşunmemeli başımdan geçti ve ya geçmedi ama bu sorun gerçek ten çok ilginç ve genelde hüsranla bitiyor burada aşktan ne anladığına bağlı birazda
  • Hocam bırak arkadaşın olarak kalsın ya
  • bir arkadaşa aşıktım.
    o gün artık anlatacam her şeyi
    toparladım kendimi
    aradım buluşalım dedim o da sana anlatacaklarım var dedi
    buluştuk bana dedi işte biriyle cıkmaya başladım durmadan konuşuyo anlatıyor
    bendende cocukla arkadaş olmamı istiyor
    neyse sonra evine bıraktım
    arkadaşlara gittim içtim içtim.........................................................................................................
    yol gösterin de bir daha böyle olmasın
    uğruna ağladığım yegane kızdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basq -- 3 Mart 2005, 14:05:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.