Şimdi Ara

arkadaştan sevgili nasıl olur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: basq

ben aşık değilim

yuh artık sana diyorum. madem aşık değilsin ne diye milleti oyalıyorsun .
  • yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler artık arkadaşımda yok
  • şu ilk soruna cevap vereyim bence arkadaşlığın boyutu önemli, dostunsa -ki şahsi fikrim insanoğlunun dostu ile bile 1 gece gelip yatacak kadar garip bir varlık olduğudur- hiç gerek yok dost dediğin insanla dostluğunu riske etmene gerek yok (şahsen etmezdim)
    arkadaşınsa zaten bir insana nasıl aşık olabilirsin ki onu tanımadan, biraz tanırsın olursun arkadaş, sonrası karşılıklı gelişirse ne ala yoksa böyle sonuçlar muhtemel.. hep 1 taraf daha fazla sevmek zorunda..

dışarıda milyon tane kalp dolaşıyor senin için atacak onlarcası vardır eminim boŞver
  • iyi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

muhteşem olurr.ama hislerinden emin olman gerek.arkadaşlıktan sonra gelen sevgililik oldukça zor.
    ben en yakın arkadaşımla sevgiliyim şu an.birbirimizi çok iyi tanıdığımız ve çok iyi anlaştığımız için oldukça küsel gidior.sevgili oldun die sakın ola arkadaşlığı bi kenara atma.sizin diğer ilşkilerden en büyük avantajınız bu.ve ilişki süresince çok daha dikkatli davranıyorsun.sinirlendin mi yada sıkıldın mı çekip gidemiyorsun.gidersen arkadaşını da kaybedersin.insan bazen sevgilisini kaybetmeyi göze alabilir ama arkadaşını kaybetmeyi göze alamaz.çok zor.hele ki alt yapı oldukça sağlamsa.herhangi bi terslik olmazsa ben, en yakın arkadaşımla bu sene evleneceğim

mutluluklar da bu Türkçe'nin durumu ne ???? (diğer örnekler : naper, gusel,ebet)

• bence arkadaşlardan olmasında fayda var.. bilirsin kızın durumunu,huyu nasıldır,sevecenmidir,toplum içinde nasıl davranır,yoksa erkek manyağı birimidir,yanında ki erkekle gezerken gözü başka erkeklerdemidir? bilirsin bunları. ona göre ayarlarsın durumu.. böyle bir kız vardı benimle çıkmak isteyen.. biliyordum kızın zaafı,her erkeğe aşık. ben bununla çıksam katil olurdum.. en iyi yöntem bilinenle beraber olmandır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.