Şimdi Ara

arkadaştan sevgili nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlık ettiğiniz birine nasıl çıkma teklif edilir?
    tecrübeli birilerinin yardımına ihtiyacım var....

• Bence onun sana samimi davranışları seni etkilemiştir buda senin yalnızlığından olabilir bu durumdayken çok çabuk etkilenebilirsin insanlardan ilk önce bunu sor kendine...
  • çok çok haklı yakın arkadaşınsa ve yanlızsan aşıksın diye düşünüyor olabilirsin .İlk önce ondan ayrı kaldığında onun sende ki yerini bir bul derim ben
  • yalnızlıktan oluyo bunlar.en küçük bi yakınlık seni o kişiye itiyo.duyguları karıştırma sakın
  • 1-onu tanıdığın için ilişkinde zorluk çekmezsin
    2-kabul etmezse bir arkadaşından olursun
    2.sinin olması kötü olur
    gerçi bu çıkma teklifi için bir yardım olmadı
  • sen duygularından emin isen ve illa çıkmak için bir teklifse niyetin .Ona tüm içtenliğinle al karşına ve ben seni seviyorum de.İçinden geçen onunla ilgili tüm güzel şeyleri anlat mutlaka anlayacak ve seni kırmadan bir cevap verecektir.Bir ilişkinin temelinde arkadaşlık varsa ( ilerde ilişkiniz olursa eğer ) üzülme mümkün değil yıkılmıyor ve çok daha sağlam oluyor çünkü siz herşeyden evvel arkadaş ve dostsunuz :) bunu yaşadığım için söylüyorum çok mutlu olursun umarım
  • muhteşem olurr.ama hislerinden emin olman gerek.arkadaşlıktan sonra gelen sevgililik oldukça zor.
    ben en yakın arkadaşımla sevgiliyim şu an.birbirimizi çok iyi tanıdığımız ve çok iyi anlaştığımız için oldukça küsel gidior.sevgili oldun die sakın ola arkadaşlığı bi kenara atma.sizin diğer ilşkilerden en büyük avantajınız bu.ve ilişki süresince çok daha dikkatli davranıyorsun.sinirlendin mi yada sıkıldın mı çekip gidemiyorsun.gidersen arkadaşını da kaybedersin.insan bazen sevgilisini kaybetmeyi göze alabilir ama arkadaşını kaybetmeyi göze alamaz.çok zor.hele ki alt yapı oldukça sağlamsa.herhangi bi terslik olmazsa ben, en yakın arkadaşımla bu sene evleneceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah banada aynısını nasip etsin inşallah çünkü bende arkadaşım olan zamanında ama şimdi hayatımın herşeyi olan birisi ile birlikteyim 3 yıl oldu :)
    senin sorunun ne oldu canım geçen gün bahsediyordun ?

quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

muhteşem olurr.ama hislerinden emin olman gerek.arkadaşlıktan sonra gelen sevgililik oldukça zor.
    ben en yakın arkadaşımla sevgiliyim şu an.birbirimizi çok iyi tanıdığımız ve çok iyi anlaştığımız için oldukça küsel gidior.sevgili oldun die sakın ola arkadaşlığı bi kenara atma.sizin diğer ilşkilerden en büyük avantajınız bu.ve ilişki süresince çok daha dikkatli davranıyorsun.sinirlendin mi yada sıkıldın mı çekip gidemiyorsun.gidersen arkadaşını da kaybedersin.insan bazen sevgilisini kaybetmeyi göze alabilir ama arkadaşını kaybetmeyi göze alamaz.çok zor.hele ki alt yapı oldukça sağlamsa.herhangi bi terslik olmazsa ben, en yakın arkadaşımla bu sene evleneceğim

• elmayrada benim samimi arkadasım ama sevgilim değil (ne diyom ben neyse sen anladın

ben kacar
  • tedoa canım benim.seni ikinci seçenek için saklıorm zaten

kastalia hala durum aynı.bekliorm
  • Umaım bir an evvel herşey yoluna girer canım
  • quote:

tedoa canım benim.seni ikinci seçenek için saklıorm zaten

kastalia hala durum aynı.bekliorm

sakın kimse sırayı bozmasın kan cıkar yoksa
  • ne evliliği yaw?
    yol yakınken vazgeceyim?
  • sen kızlara inanma dostum, çok zaman ben sadece arkadaş olarak seviyom diye kıvırıveriyorlar işi...

tecrübe ile sabittir, öncelikle arkadaşlığın ne kadar derin olursa olsun bilki, karşındaki farklı bi cins... ve zamanla sen sevgini açıklayınca "aa senin pipin mi vardı?" diyebilir, çok zamanda sırf erkekleri kullanmak için yanlarında taşıyorlar, ve başkarına göstermelik, elde var hesabı, yedek kukubesinde bekleteri gibi davranıyorlar...

eğer yazan kişi kız ise, erkeklere inanma bacım, çoğumuzun amacı kızları esir etmektir, dost olup herbişeyi ayrıntısına kadar öğrenip aldığı nefesten haberimiz olur da, şirinlik yaparak aşık edersek, amaç bellidir, tekeline almaktır.. yoksa yatağa atacak kız çokkk, ama sadık bi tane bulduk diye havamızdan geçilmez...

sonuç şu, arkadaştan aşık olmaz ve olmayın, aşık olduğunuz kişi ile arkadaşlık yapın, böylesi daha kolay olur... arkadaş olduğunuz kişiye nasıl samimi davranıyorsanız, bırakın yaww herşeyi sevgilinizle paylaşın aşkı dostluğa taşıyın...

• kızlar hep üçkağıtçıdır ve %99 cadıdır mümkün olduğunca uzak durmak gerekir evlenirken saçı uzun aklı kısa bulunmalıdır sırtınndan zopa karnından zıpa hiç bizaman eksik bırakılmamalıdır kaçmam laxzım satşanlara

• quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

sen kızlara inanma dostum, çok zaman ben sadece arkadaş olarak seviyom diye kıvırıveriyorlar işi...

tecrübe ile sabittir, öncelikle arkadaşlığın ne kadar derin olursa olsun bilki, karşındaki farklı bi cins... ve zamanla sen sevgini açıklayınca "aa senin pipin mi vardı?" diyebilir, çok zamanda sırf erkekleri kullanmak için yanlarında taşıyorlar, ve başkarına göstermelik, elde var hesabı, yedek kukubesinde bekleteri gibi davranıyorlar...

eğer yazan kişi kız ise, erkeklere inanma bacım, çoğumuzun amacı kızları esir etmektir, dost olup herbişeyi ayrıntısına kadar öğrenip aldığı nefesten haberimiz olur da, şirinlik yaparak aşık edersek, amaç bellidir, tekeline almaktır.. yoksa yatağa atacak kız çokkk, ama sadık bi tane bulduk diye havamızdan geçilmez...

sonuç şu, arkadaştan aşık olmaz ve olmayın, aşık olduğunuz kişi ile arkadaşlık yapın, böylesi daha kolay olur... arkadaş olduğunuz kişiye nasıl samimi davranıyorsanız, bırakın yaww herşeyi sevgilinizle paylaşın aşkı dostluğa taşıyın...

bu kadar kesin düşüncelerinin olması çok yanlış.sen nasihatlarını kendine sakla bence.herkes "bence" die başlayan cümleler kurarsa daha uygun olacak.

• Ayrıldığınızda ve bu ayrılığınız sert bir şekilde olursa çok pişman olursun yakın arkadaşınla çıktığına..Bu olay başıma geldi..Tamam birbirinizi tanıyosunuz falan filan ama işte ayrıldıktan sonra zor oluyor.
  • neden hemen ayrılma düşünülüor yahu.bi ilişkiye ayrılırsak bööle şööle olur die başlanılmaz.o zaman hiç yaşamayalım.nasıl olsa ölücez die....
  • quote:

neden hemen ayrılma düşünülüor yahu.bi ilişkiye ayrılırsak bööle şööle olur die başlanılmaz.o zaman hiç yaşamayalım.nasıl olsa ölücez die....

Benden sadece küçük bir öneri..Gerisi size kalmı$..
  • Adı üstünde arkadaş! kısa ve net O L M A Z!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.