Bildirim
Arkadşlar rolback atılırsa aldımız itemler gidermii:(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
inş. gider çok item yakmıştım geri geir inş. -
quote:
Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..
inş. gider çok item yakmıştım geri geir inş.quote:
Orjinalden alıntı: tommy_b
inş. gider çok item yakmıştım geri geir inş.
senin yaktın kadrda item basan ve aln var çok kötü olur çok lanet oyun zamanında fr lerimide silmişti
-
oFF banada Hb cikti satip masterimi actim üstüne 200m param kaldi Giderse oynuyamam artik bu oyunu sinirden :@quote:
Orijinalden alıntı: Ancalimëquote:
Orjinalden alıntı: tommy_b
inş. gider çok item yakmıştım geri geir inş.
senin yaktın kadrda item basan ve aln var çok kötü olur çok lanet oyun zamanında fr lerimide silmişti
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fallen4ngel
oFF banada Hb cikti satip masterimi actim üstüne 200m param kaldi Giderse oynuyamam artik bu oyunu sinirden :@
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Fallen4ngel
oFF banada Hb cikti satip masterimi actim üstüne 200m param kaldi Giderse oynuyamam artik bu oyunu sinirden :@
yav 400 ytl lik zararım olucak yakarım ko netvorku valla
-
İnş. gitmez . Bende baya bir alışveriş yaptım .quote:
Alıntıları Göster
-
benım 3 gun önce ıtemım gitti gelrimi oquote:
Alıntıları Göster
-
bu gün gidip 8 gb + pre aldım akşam rolback atarlarda bunlar giderse .....quote:
Orijinalden alıntı: Fallen4ngel
Alıntıları Göster -
keşke atsalar ama her zaman olmaz o olay en az 300 ytl kara geçerimquote:
Orijinalden alıntı: Deadlyprince
bu gün gidip 8 gb + pre aldım akşam rolback atarlarda bunlar giderse .....
Alıntıları Göster -
rutin bakım rahat olun (ama atacakları tutarsada bilmem)quote:
Orijinalden alıntı: K.Kahriman
keşke atsalar ama her zaman olmaz o olay en az 300 ytl kara geçerim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bluesman_
rutin bakım rahat olun (ama atacakları tutarsada bilmem)
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: bluesman_
İnş kardeşim inş atıcaklarsada 2 ay sonra 1 ay geriye atsınlar
-
Valla hiç belli olmaz.. Bu bakım saat kaçta biter?quote:
Orijinalden alıntı: bluesman_
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: wohou
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: wohou
kafanızmı ıyı sızın ya :S her zman olan bakımlar bunlar her salı saat gece 1 gece 4 arası denıyor ama 5 6 yı buldugu oluyor
Rolback felan yok Rolback artık 80lv adamlar soyuldungunda bıle atılmıyor ıcınız rahat olsn ha 2 3 ay once bu rolback geldı ondada rıvayetlere gore golemden ıron neck dusurmus 5 6 adam ondan atılmıs dıolar ne kadar doru bılemıcem
2-3 ay mı? hacu sen ne diyon yaa.. 1529 mu 30 mu ne o patch te oldu o olay 1 günde 2 patch attılar o da en fazla 3 hafta geçmiştir üstünden... bu günde normalde fiyatı 17gb civarı olan ROC merchant larda dolaşıyordu... ve relog atınca siliniyordu.. bu yüzden atılma ihtimali var hem K2 ne zaman rollback attığında haber vermiş ki şimdi versin ha?
-
valla 1 gün öncesine rollback gelse öff onca item yaktım alayı +6 oldu +7 geçmiyo bi türlüquote:
Orijinalden alıntı: İrfanquote:
Orjinalden alıntı: wohou
kafanızmı ıyı sızın ya :S her zman olan bakımlar bunlar her salı saat gece 1 gece 4 arası denıyor ama 5 6 yı buldugu oluyor
Rolback felan yok Rolback artık 80lv adamlar soyuldungunda bıle atılmıyor ıcınız rahat olsn ha 2 3 ay once bu rolback geldı ondada rıvayetlere gore golemden ıron neck dusurmus 5 6 adam ondan atılmıs dıolar ne kadar doru bılemıcem
2-3 ay mı? hacu sen ne diyon yaa.. 1529 mu 30 mu ne o patch te oldu o olay 1 günde 2 patch attılar o da en fazla 3 hafta geçmiştir üstünden... bu günde normalde fiyatı 17gb civarı olan ROC merchant larda dolaşıyordu... ve relog atınca siliniyordu.. bu yüzden atılma ihtimali var hem K2 ne zaman rollback attığında haber vermiş ki şimdi versin ha?
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar rollback gelirse aldığınız sattığınız itemlerin yanısıra kastığınız explerde boşa gider. Rollback yapılan tüm işlevleri geri alır. Bence itemlerinizden çok kastığınız expleri düşünün. Tabi kasıyorsanız :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: P0iS0NivY
Arkadaşlar rollback gelirse aldığınız sattığınız itemlerin yanısıra kastığınız explerde boşa gider. Rollback yapılan tüm işlevleri geri alır. Bence itemlerinizden çok kastığınız expleri düşünün. Tabi kasıyorsanız :))quote:
Orjinalden alıntı: P0iS0NivY
Arkadaşlar rollback gelirse aldığınız sattığınız itemlerin yanısıra kastığınız explerde boşa gider. Rollback yapılan tüm işlevleri geri alır. Bence itemlerinizden çok kastığınız expleri düşünün. Tabi kasıyorsanız :))
+1907 -
quote:
Orijinalden alıntı: P0iS0NivY
Arkadaşlar rollback gelirse aldığınız sattığınız itemlerin yanısıra kastığınız explerde boşa gider. Rollback yapılan tüm işlevleri geri alır. Bence itemlerinizden çok kastığınız expleri düşünün. Tabi kasıyorsanız :))quote:
Arkadaşlar rollback gelirse aldığınız sattığınız itemlerin yanısıra kastığınız explerde boşa gider. Rollback yapılan tüm işlevleri geri alır. Bence itemlerinizden çok kastığınız expleri düşünün. Tabi kasıyorsanız :))
alaymı geçion kardeşş dünya itemin yanında 100 200 m exp i napım
-
ohhhhhhhhhhhhh Rollback Olmadı baStığım +8 Raptor Duruo :)quote:
Alıntıları Göster
Düpe Var Die Topic Açan ARkadaşa Kızgınım..
+3 Rol +3 İn Gösteriyor Kardeşim OnLar Clanca Toplamıs Alayı YTL'ci İpneler :) Satıyorlar onlar
+3 Normaldir.
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ancalimë
quote:
Dostum item olarak rollback a üzülüyorsan sattığın itemler geri gelir yada aldığın itemlerin parası gelir tekrar alır veya satarsın ama kastığın expleri birdaha kasman gerçekten koyar. 100-200 m expten bahsetmiyorum oda koyar tabikide 400-600 m exp kasanlar var 2 -3 günde.
-
dün gb çekecektim 4-5 tane iyi ki almamışımquote:
Orijinalden alıntı: P0iS0NivYquote:
Orjinalden alıntı: Ancalimë
quote:
Dostum item olarak rollback a üzülüyorsan sattığın itemler geri gelir yada aldığın itemlerin parası gelir tekrar alır veya satarsın ama kastığın expleri birdaha kasman gerçekten koyar. 100-200 m expten bahsetmiyorum oda koyar tabikide 400-600 m exp kasanlar var 2 -3 günde.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X