Şimdi Ara

Arkaşlar En İyi 9000 BTU İNVERTER KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
14.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes kendi görüşlerini yazarsa sevinirim.Birde önerdiği ürünün teknik bilgi ve fiyatını belirtirse herkes için daha yararlı olur.Bu tip 9000 lik inverter kullanıcalarıda görüşlerini yazabilirler.
    EN İYİ 9000 BTU İNVERTER KLİMA HANGİSİ?

• en iyisi hitachi, izmirden yazıyorum, japon olursa daha iyi olur. bu klima işinde en iyileri hitachi ve mitsubishi electrictir. bütün forumu okuyun en çok yazılan budur, ama şunu söyliyeyim hep aynı kişi yazıyor(o kendini biliyor) farklı isimler altında banlanıp banlanıp geri geliyor, sakın aldanmayın, soğutma ve ısınma(çok soğuk havalarda sorun verebilirler) amaçlı kullanılacaksa beko, denki, high life, vs. gayet iş görüyor , ısınma amaçlı alınacaksa o zaman daha pahalı klimalara bakabilirsiniz, inverter için ise en az 400-500 milyon fazla para vereceksiniz, klimayı ne kadar kullanacağınızı göz önüne alın ve ona göre inverter seçimi yapın, bir de kötü markanın inverterindense iyi markanın invertersiz modelini tercih etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 4 Ocak 2008; 11:05:32 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 4 Ocak 2008; 7:28:03 >
  • En iyi ınverter 9000 btu 2007'ye damgasını vuran daıkın ururu sarara ve toshiba süper daisekudur,seneye ne olur bilinmez,ama şimdilik bunlar.
  • super daisekai ve sararanın iyi olduğunu biliyo herkes bilmesine de fiyatları da aynı oranda iyi..herkesin gücünün yeteceği cinsten fiyatlar değil.bence mitsubishi electricler fiyat-performansta en mantıklısı..
  • slm arkadaşım anladığım kadarıyla klima almayı düşünüyorsun.ben 10 yıldır bu mesleğin içindeyim ve bu bölümün yüksek okulunu okudum.ayrıca fujitsu yetkili servisiyim.
    en iyileri
    DAIKIN
    FUJİTSU
    MİTSUBİSHİ ELEKTRİC
    TOSHİBA
  • sana sadece FUJİTSU nun fiyatını verebilirim
    ASYA09LCC 1200$ + KDV montaj dahil fiyatıdır.
    diğeleride işini görür sorun yaşamazsın tercih sana kalmış
    umarım yardımcı olabilmişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MITSUBISHI ELECTRIC

9.000 LİK INVERTERLER SIRASIYLA

MSZ-HC 25 MODELİ : 1.500 YTL/12 AY - 25 dB(A)
    MSZ-GC 25 MODELİ : 1.776 YTL/ 12 AY - 21 dB(A)
    MSZ-FA25 MODELİ : 2.244 YTL/ 12 AY - 21 dB(A)

AŞAĞIDAKİ LİNKTEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

http://www.klimaplus.com.tr/urunler.asp?Katid=2
  • hitachi inverter kullanıyorum.gayet memnunum.elektrik sarfiyatı cop değerleri çok iyi.hitachi pişman etmez...diğer iyi klimalara da saygımız var tabii..hitachi kullandığımm için tavsiye edebilirim kesinlikle..
  • selam
    arkadaslara katılıyorum ısınma ıcınse kesınlıkle hıtachı
    sogutmayı zaten tum klımalar yapıyor
    ızmırden selam
  • Bizdede hitachi ve daıkın var bana görede en iyisi daıkın ses konusundada,eleltrik konusundada,performans konusundada daıkın
  • sana tüm samimiyetimle söylüyorum arkadaşım en iyi 9000 btu klima sırasıyla
    1-general-fujitsu 9000 btu plazma serisi
    2-Mitsubishi Electric - MSZ-FD25VABH (-25C)
    3-daıkın 9000 btu ururu sarar serisi.

fiyat performans açısından en mantıklısı general fujitsudur.
    marka değeri olarak ise daikin ururu sararadır.
    mitsubishi electric ise cop değeri 5.35 etkileyici çıkabildiği son btuda çok iyi ama kısmaya gelince 5100 btu civarına kadar kısıyor

fujitsu plazma ise ısıtmada 20800 btu ya kadar çıkıyor 1700 btu kadarda kısıyor bence hem tasarruf hemde odayı istenilen sıcaklığa hızlı şekide getirebilmesi ayrıca bu üç klima arasında en uygun fiyatlı olması nedeniyle general fujitsu tercih edilebilir.

ama bununda dışındada kaliteli klimalar yokmu var sharp panasonic hitaci toshiba vb hepsi güzel
    benim annem 9000 btu düz beko kullanıyor 5-6 yıllık klima acayip memnun.

ama en iyi yukarıdaki 3 klimadır.

• Arkadaşlar 4500 liraya kadar en iyisi hangisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.