Şimdi Ara

ARKAŞLAR SONY'Mİ CRETIVE'Mİ 2 MAKİNA ARSINDA KALDIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla A1000'e ben de baktım ama o kadar paraya kıyamadım açıkçası :D
    teşekkür ederim sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corinthian -- 31 Temmuz 2006; 14:29:34 >
  • hocam sony illaki yazılım istiyor işte bir arkadaşının bilgisayarından bişey yükleyeceksen uğraş dur alacağın makine sürükle bırak ile çalışsın bende ne sony ne de creative var ben tuny 8 kullanıyorum ama bu iksinden birini almak zorunda kalsaydım creative alırıdım kesinlikle
  • arkadaşım abartmayın ne bu zor geliyor anlayamıyorum pc ye cihaz dan mp3 atmak için bilmemne kb lik bi program var hatta winamp plu i bile var at içine cihazın git arkdaşına zaten 10 sn de kuruluyo sonra paşa paşa at mp3 lerini bunun neresi zor...anlatmaya çalıştığım aslında bunlardan alet alınmaz parana göre alıcaksın ses kalitsine göre alıcaksın herkes bi iriver muhabbeti yapıyo mesela bende keşke irivermı alsaydım diyorum neden ses kalitesi diğer şeyler bence fasa fiso
  • dostum sana katılıyorum bende tanınmış bir marka yok tuny 8 aldım ve çok memnunum ama ipod kullanan arkadaşlarımı görüyorum ve de sony adamlar benm arşivden bişiler alacaklar internetten program indir sonra kur falan peki ya internet yoksa cd mi taşıyacaklar yanlarında
  • sonynin flashdisc olarak da kullanılması güzelmiş. ama ses kısıtlama olayı kötü ya. (ben genelde bangır bangır dinlediğim için :) ama creative zen'de line-in kayıt varmş! yani bilgisayara ihtiyaç bile duymadan, herhangi bi ses cihazının çıkışına line-in kablosunu (paketten çıkıomuş) takınca direk ses aktarımıyla kayıt yapılabiliomuş. e discmanden walkmenden müzik setinden de kayıt yapılo o zaman bu güzel bişe fark yaratabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corinthian -- 31 Temmuz 2006; 15:10:03 >
  • bende ki cihazda hem line in kayıt var hemde usb host özelliği var yani herhangi bir usb cihaza (externeal disc,mp3 player etc.) direkt bağlanarak orada bulunan varileri data olarak usb yolu ile alıyorum özel bir bağlantı kablosu var onunla
  • yaw iiki bi tune8 in var he sonyle creative i karşılaştırıos burda. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corinthian -- 31 Temmuz 2006; 15:12:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corinthian

yaw iiki bi tune8 in var he

zorunamı gitti bu arada tune değil tuny dalga geçerken alabora olmakda var ma sen tony de diyebilirsin
  • yaw herneyse işte ha tune ha tuny, dalga geçmedim ki ben burda sonyle creative'i karşılaştırom :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corinthian -- 31 Temmuz 2006; 15:31:50 >
  • dostum farkındaysan yazdım bu konuda bişeyler diğer konu ile de ilgilenmiyorsan yazmazsın olur bier sana zorla yaz diyen yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Enclosure

hocam sony illaki yazılım istiyor işte bir arkadaşının bilgisayarından bişey yükleyeceksen uğraş dur alacağın makine sürükle bırak ile çalışsın bende ne sony ne de creative var ben tuny 8 kullanıyorum ama bu iksinden birini almak zorunda kalsaydım creative alırıdım kesinlikle

forumdaki diğer arkadaşlardan da özür dliyorum gereksiz bi konuya girdik kusura bakmayaın ben bu konuda daha bişi yazmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 31 Temmuz 2006; 15:38:56 >

• edit: tartışmanın gereksizliğinin farkına varmana sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corinthian -- 31 Temmuz 2006; 15:52:35 >
  • pm
  • oke
  • Yanında Cd taşımıyorsun arkadaşım anlattım küçük bir program var dihaz da duruyo sonra takıyosun pc ye sonra pc cihazı flash bellek gibi gördükten sonra bu programı çalıştırıyprsun ve hemen mp3 leri atıyorsun paylaşım kolay yani arkadaşından aldığın mp3 de at cihaza eve gelincede sspc den gönder tekrar uzun işlem değil onun dışında Corinthian arkadaşım bak bende %90 metal dinleyen bi herif ki sony lersin metal ve rock müzikte başarısı iyi bir kulaklık la gerçek ten çok iyi dediğin gibi bangır bangır

• hmm. pek kötü diil aslında. sonynin kalitesini biliom da bazı arkadaşlar artık kaliteli mal yapmıo diince şüpheye düştüm tabi:)
    ama şimdi elimin altında pc yok. o yüzden creative daha pratik olcak benim için. yine de atrac3'de ve 30saat stamina'da gözüm kalmadı da deil
  • Kalite demişinde şunu hiç bir zaman unutmamak gerek Parasına göre kalite kardeşim sony nin kendi ürünlerinde de var bu ben mp3 player imin hiç de kalitesiz olduğunu düşünmüyorum..örneğin sony bir walkman im vardı b.k gibiydi parasına göre...ki çok normal bu!
  • tabi orası doğru. yoksa 80 ytl 'ye sony baskılı mp4 player alrdm :D
  • arkadaşlar görüşler için hepinize teşekkürler ben trance dinliyorum herkes için yani tüm müzik severler için ses kalitesi çok önemli!!! ama sony beni görüntüsüyle ve boyutuyla çok etkiledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbo! -- 31 Temmuz 2006; 17:54:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.